Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy ostálytársam aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy ostálytársam aki nagyon tetszik tetszem neki vajon?

Figyelt kérdés
az a szitu,hogy van egy osztálytársam aki nagyon teszik sokat beszélünk,írunk egymással,van hogy szivecskét is küld nekem és akkor én is küldök neki szivet,de azért vagyok bizonytalan hogy tetszem e neki mert még nem vallta volna be de van hogy szivet küld van hogy olyan matricát amire rá van irva oh baby

2017. nov. 8. 17:36
 1/8 A kérdező kommentje:
kérlek válaszojatok 13/L
2017. nov. 8. 17:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg: "Miért is szoktál szívet küldeni? de akár így is kérdezheted: "A szivecske azt jelenti tetszem neked?"
2017. nov. 8. 17:42
 3/8 A kérdező kommentje:
ez nem fura de köszi azért
2017. nov. 8. 17:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Az a lényeg hogy tudasd vele majd ha nem veszi észre KETTESbE beszéljétek meg
2017. nov. 8. 17:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki, aranyosak lehettek, amúgy lehet, hogy szégyenlős, mert még olyan kicsi, hogy neki sose volt párkapcsolata, nem tudja, hogyan kell a másik nemhez viszonyulni, mit kéne kezdeni vele, hogyan kéne vele élőben is kontaktot, kapcsolatot teremteni. És még az is lehet, hogy túl fiatalnak, kicsinek, éretlennek érzi magát egy párkapcsolatra, szóval hogy ő még nincs kész erre. Simán lehet szerintem. Amúgy egyébként szerintem is várhattok még az ilyesmivel, de ha alakul valami, akkor belemehetsz, de egyébként olyan nagyon nagyos dolgokat pedig még nem kéne túl korán elkezdeni, szóval az olyasmivel még várnék pl, de ha akarjátok, járhattok, meg nevezhetitek egymást járós barátnak, barátnőnek, és alkothattok egy párt, de mondjuk nemtom, most arra gondolok, hogy lehet, hogy korai; de most egy kézfogás, meg sétálgatás, meg csók kipróbálása, meg szivecskézés ezek simán beleférnek. Ha nektek több is belefér, ti dolgotok, csak majd ne felejtsetek védekezni, de szerintem ti itt még nagyon nem tartotok, csak azért felhívtam rá a figyelmedet:)
2017. nov. 8. 17:59
 6/8 anonim ***** válasza:
*márminthogy ő maga kicsi, fiatalka, kicsi gyerek, arra gondolok, tudom azért, vágom ám, hogy nem annyira kicsi, de azért mégiscsak szerintem egy 13 éves az még kisgyerek:) 14től már lehet valakit naggyereknek hívni:)
2017. nov. 8. 18:00
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2017. nov. 8. 18:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki :D Sztem írd ezt, mikor legközelebb szívet küld: “Mit jelentenek a szivek? :D<3”
2017. nov. 8. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!