Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet az, hogy még nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy még nem volt barátnőm, velem lehet a probléma? 17/F

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nem tudom egyszerűen elfogadni azt, hogy még nem volt semmilyen párkapcsolatom sem. Enyhén visszahúzódónak tekintem magamat, de társaságokban aktívan részt veszek, ami az érettebb gondolkodásmódomat is sokan díjazzák. Nem vagyok az a nagy "gyúródeszka", de nem is az a nádszál vékony sem.

Veled, hogy velem van a baj?

2017. nov. 13. 21:27
 1/6 A kérdező kommentje:
De nem is vagyok az a csúnyásabb típus sem, azt elfelejtettem odaírni.
2017. nov. 13. 21:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos erre így nem igazán lehet válaszolni, mivel ahhoz ismernünk kellene téged. De a leírtak alapján, nem hiszem, hogy bármi gond lenne veled. Egy átlagos, normális fiúnak tűnsz, és szerintem csak idő kérdése, hogy mikor bukkan fel a számodra megfelelő lány. :) Ilyen téren még sajna én sem állok sehogy, de nálam egyértelműen az az ok, hogy én nem kicsit, hanem nagyon visszahúzódó vagyok... 17/L
2017. nov. 13. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:

őszinte leszek

nicns pénzed

szűz vagy

sajnálom....

2017. nov. 13. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Azt el kell fogadnod hogy egy párkapcsolat nem csak úgy kialakul. Dolgoznod kell érte, fel kell építeni az alapoktól. Az elején esélyes hogy fogalmad sincs még arról, hogy ő lesz a leendő barátnőd, csak barátkozol vele és meglátod hogyan alakul.

Még ha nem is jön össze, vagy pedig összejön de nem illetek össze, akkor is előrébb vagy mert tapasztalatot szereztél és így később gördülékenyebben mennek a dolgok.

2017. nov. 13. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezzel semmi problema nincs a mai vilagban az emberek nagy reszenek meg 20 evesen sem volt kapcsolata. Majd eljon a te idod is :)
2017. nov. 13. 22:16
 6/6 anonim válasza:
Ismerős , 18 f
2017. nov. 14. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!