Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy valakiből kiszerettem? Érdemes-e egy új
kapcsolatba bele kezdenem?
Figyelt kérdés
Az a helyzet 20 éves vagyok és 3 évig volt egy kapcsolatom egy sráccal, igazi tini szerelem volt én már régóta nézegettem őt és aztán összejött. Aztán a végére kihűlt a kapcsolat, már unalmas volt én nagyon mentem volna ő meg mindig csak otthon akart lenni. Így a szakítás mellett döntöttünk, de tulajdonképp én mondtam ki a szakítást. Aztán igaziból nem is gondoltam rá míg STRAND fesztiválon, állandóan minden koncerten összefutottunk meg a városban is és ő az új barátnőjével volt akibe látszott, hogy tényleg szerelmes. Akkor úgy voltam vele szarul esett, de úgy gondoltam inkább az egomnak esett szarul. Aztán most elkezdtem egy sráccal ismerkedni, akinél kb ugyanez a sztori hogy én szeptember után nézegettem milyen helyes és most így nagyon alakulóban van a dolog. Az a baj hogy mikor nem vele vagyok (ő másik városban lakik a volt barátom tőlem 3 percre lakott), hanem itthon akkor mindig eszembe jut, hogy a volt barátommal mi lehet meg milyen jó volt mikor az elején összejöttünk, de mikor a másik srácnál vagyok akkor nem gondolok a volt barátomra, csak ugyanaz a keresztnevük is, szóval néha eszembe jut. Nem tudom így érdemes e bele kezdeni, ebbe az új kapcsolatba vagy nem. Tudom ez nagyon tini lány probléma és van ennél fontosabb de köszönöm a válaszokat :D.
Szerintem te igazából csak nehezen tudod elfelejteni,mert azért 3 év mégis csak 3 év volt.
Már nem akarsz semmit se tőle szerintem.Tovább lépett.Te is lépj tovább.Neked is könnyebb lesz,mint hogy azon gondolkodj,hogy mi lehet vele,vajon mit csinálhat?
Ő boldog,éli az életét,te is tedd azt.
2017. okt. 31. 21:09
2/3 anonim válasza:
Szia!
Én úgy gondolom hogy te még mindig érzel valamit a volt barátod iránt, ez kiderül már a kérdésből is, de igazából én is mindig másik fiúval felejtem el az előzőt szóval próbáld meg nyugodtan a másikkal a távolság nem számit, ha tényleg szeret ő is téged és mindent megtenne érted hát szeresd bátran, mert a volt barátoddal nem volt minden rendben, igy valószinűleg nem is ő volt az igazi számodra elkéne engedned és csak sodródj az árral ha még esetleg ő is szeretne majd visszamegy hozzád, fog még hiányolni viszont addig nyugodtan lépj tovább és a végén rájössz majd hogy nincs is szükséged rá
2017. okt. 31. 21:10
3/3 anonim válasza:
Érezni fogod mikor vagy túl rajta, ha még így eszedbe jut, akkor nem és sajnos ez rombolja a jelenlegi kapcsolatot. Nekem is volt ilyen, volt barátnőm jutott mindig eszembe, de tudtam, hogy ez nem jó. Legtöbbször akkor vagy túl az előzőn, mikor azt érzed, hogy neked most nem kell senki, jól megvagy egyedül és ezt valóban el is hiszed magadról, akkor állsz készen egy új kapcsolatra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!