Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnék kapcsolatba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék kapcsolatba lépni vele?

Figyelt kérdés

Olyan két hónapja voltam egy versenyen, ahol közösen felléptünk az osztályommal. Amikor próbált az osztályunk, akkor gyakran ott lebzselt körülöttünk egy fiú. Első látásra nagyon megfogott és azóta nem bírom kiverni a fejemből. Aznap elmentünk az eredményhírdetés előtt sétálni az egyik legjobb barátnőmmel, s megkérdeztem, hogy az a fiú valakinek-e az ismerőse, mert fura volt, hogy mindig ott van a közelünkben. Akkor kiderült, hogy igazából az ő volt osztálytársa és ő is fellépett, ezért volt itt.

Otthon kinyomoztam a nevét és azóta nem bírom kiverni a fejemből azt a fiút. Őszintén szóval eddig még sosem érdekeltek a fiúk, ez volt az első, hogy ennyire megtetszett valaki, szóval ez egész új nekem.

Nem mernék ráírni, mivel elég introvertrált vagyok és még sosem beszéltem huzamosabb ideig fiúkkal egyáltalán, ezért nem tudnék vele csak úgy felszabadultan beszélgetni.

Arra gondoltam, hogy megpróbálhatnám a barátnőmön keresztül elérni, viszont az a helyzet, hogy még előtte is kínosnak érezném elmondani a dolgot.

Tudom, hogy elég szerencsétlennek tűnök a leírásból, pedig a valóságban nagyon életvidám vagyok, csak hát félénk. :D Szerintem a barátnőm se tudna amúgy mit tenni, meg nem is kell neki, mivel tudom, hogy ezt egyedül kéne elintéznem, csak ez annyira új számomra.

A fiúk is az osztályomból eléggé távolságot tartanak tőlem, mivel mindannyian nagyon vallásosak és nekem meg elég sötét, gótikus a stílusom. Tehát azt, hogy semmi tapasztalatom nincs a fiúkkal, azt tényleg úgy értsétek, hogy nulla, zéró.

Nos a sok agyzsibbasztó hülyeségem után egy a kérdésem: szerintetek még is hogyan tudnám elérni őt? Hiszen mégiscsak fura lenne csak úgy ráírni a semmiből, nem? Vagy a barátnőmnek hogyan tudnám úgy tálalni, hogy ne nézzen hülyének? És szerintetek ő tudna valahogy mégis segíteni? Vagy tényleg intézzem el egymagam?

Köszönöm, hogy mindezt végigolvastad! :D

2017. máj. 26. 20:27
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy 16/L vagyok.
2017. máj. 26. 20:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Ami a legfontosabb: Ne akarj így nyomulni.

Ha egy fiú akar tőled valamit, majd kezdeményez.

2017. máj. 26. 20:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nagyon szimpatikus neked, és ő is keresi a tekinteted, vagy esetleg mosolyog rád.

Akkor kezdeményezz! (Legyél bátor, nehogy valaki másé legyen)

2017. máj. 27. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!