Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnék kapcsolatba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék kapcsolatba lépni azzal a lánnyal?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit 2014-ben láttam először, és hát megtetszett. Szerintem én is bejöttem neki. Hülye fejemmel nem mentem oda hozzá, mert előtte szakított velem a volt barátnőm, és hát eléggé magam alatt voltam. Írtam neki egy üzenetet, amiben megindokoltam Neki, hogy miért nem mentem oda, meg hogy tetszik nekem. Erre a válasz az volt "Szia! Sajnos ez most velem sem fog összejönni. Sajnálom." Ja és jelenleg Budapesten jár egyetemre.

Kérdésem az lenne, hogy írjak neki egy új üzenetet neki, hogy majd amikor végez az egyetemen találkozna-e velem?

Azért akarok írni, mert ez a "most velem sem fog összejönni mondat", olyan nekem, mintha csak most nem, de később talán találkozna velem.

2015. júl. 28. 14:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem írj neki nyugodtan, de ne legyél túl rámenős. :)
2015. júl. 28. 15:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy szerelmes ember mindenbe belelátja a reményt. :(

A lány elutasítása elég lekezelő stílusú volt, nem hinném, hogy van még remény. Persze próbálkozni lehet, és legalább tudni fogod, hogy mi a helyzet.

Amúgy hány éves vagy?

2015. júl. 29. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!