Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezt miért csinálja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálja?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, osztálytársam...

Beszélgetünk már v. 2 hónapja és azt írta bejövök neki. Szívecske, a buszon a kezemet fogja ilyenek...

De egy vmit nagyon utálok. Ha vki megnézi amit írtam de nem képes válaszolni. Vele ez a helyzet...

Írok vmit, 1 perc v. 4-5 óra múlva válaszol.

Szerintetek ez mitől lehet? Untatom? Kezdjem felfogni hogy lassan csalódás ér?

A válaszokat előre is köszönöm...

2017. nov. 2. 21:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy csak nem ér rá,vagy a telefonja egyből le láttamozza.Ne gondolj egyből rosszra,de naiv se legyél! :)
2017. nov. 2. 21:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát mivel ugye bejössz neki, ezért nem valószínű hogy csalódás fog érni. Legalább is mostanában tuti nem. Attól függ, hogy hányszor, meg hogy mit írsz neki. Ha sokszor írsz neki, akkor írj kevesebbszer. Egy szóval a válasz: valószínű hogy untatod. Bár ha tényleg tetszel neki ezt el kéne viselnie.
2017. nov. 2. 21:18
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 Egész nap a neten lóg, és ha amit írtam nem tetszik neki, nem válaszol...

És megfogadom a tanácsod, köszi :)

#2 Probálok kevesebbet írni, már annyiszor lecsesztem a fejem, ilyen helyzetekben, de nem igen müködött, mivel a családomban se nagyon tartják meg a lányok a pasikat...

És igaz, de a neten bármit írhatsz, tapasztalat...

2017. nov. 2. 21:23
 4/6 flashlight girl válasza:
100%
Szia, szerintem kérdez rá nála, csak forrni fog a vized, minél tovább húzod. Csak meg fogja válaszolni érzéseid okát!:)
2017. nov. 3. 14:19
 5/6 A kérdező kommentje:

Ha azt írja Szeretlek, de utána elvicceljük, jelent vmit??

Eddig is írtuk, de csak azt hogy szeri van, és olyankor ha vmelyikünk besértődött...

2017. nov. 4. 13:26
 6/6 anonim ***** válasza:
nem jelent semmit, egyszerűen nehéz kimondani ha tényleg így gondolja és így feltudja oldani magát am meg ha egésznap a netet nyomja az nem azt jelenti facet is nézi biztos játszik haverjaival kérd meg nézze többszőr, hogy írsz neki és válaszoljon nem olyan nagy dolog leírni, vicceld el, mintahogy a szeretlekezést és könnyebb lesz
2017. nov. 7. 20:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!