Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szólnátok egy szerelmes levélhez?
Nem egy nyálas fajtára gondolok, hanem egy őszinte, és hosszabb levélre. Vagy manapság biztos, hogy ezért kinevetnének?
17/L
Ha már ismernénk egymást és randiznánk vagy együtt lennének, én meghatódnék.
De ha azt se tudnám ki vagy,vagy váltottunk valaha két szót, akkor jól meglegyezné az egomat, viszont az ilyen "távolról a nyálamat csorgatom egy srácra" típusú lányokat messziről elkerülöm,mert nekem nem nőies ha egy lány udvarol.
Ez ember függő. De szerintem nem nevetnének ki. Én személy szerint aranyosnak találnék egy szerelmes levelet.
17/F
Teljes egeszeben ember fuggo. Lattam mar olyat, hogy egy lany odajott az osztalyunk ele es randira hivott egy sracot. Na az eleg eros nyitas volt, de naluk bevalt.
A levelet koztes utnak tartom, se nem tul nyomulos (bar a fogalmazason sok mulik), se nem tul lightos.
Szemely szerint arany keretbe foglalnek egy ilyen levelet, de lehet, hogy masok kevesbe ertekelnek a dolgot. Probald ki, veszteni valod ugysincs.
Imádnám, aranyosnak gondolnám.
Ha ez miatt kiröhögne téged az illető és nem venne komolyan, akkor ebből már megtudnád hogy nem érdemes vele bármit is kezdened. Ha pedig komolyan venné és örülne, tökéletes a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!