Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szerelmes vagyok egy lányba de ő már ne viszonozza?

Figyelt kérdés
2 éve ismertem meg és tetszettem neki,haverok is mondták meg én is láttam de nekem ő valahogy nem jött be viszont most eltelt 2 év és most megtetszett de én már nem tetszem neki és megmondani sem merem neki elég félénk srác vagyok de valahogy jóvá akarom tenni mit tegyek? válaszokat előre is köszi!

2017. nov. 9. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Kezdj el neki kedveskedni, beszélgess vele, mosolyogj rá sokat, picit utalgass és próbálj vele kicsit másként viselkedni, mint a többi lánnyal, hogy vegye észre, hogy számodra ő egy fontos személy. Kezdd az ilyenekkel, aztán meglátod hogy fogadja, később magától jön a folytatás :)

Amúgy hány évesek vagytok?

2017. nov. 9. 16:12
 2/5 Alain Delon ***** válasza:
69%
Akár nyíltan el is mondhatod neki, hogy mos vetted észre, hogy milyen szép.
2017. nov. 9. 16:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat 18 évesek vagyunk
2017. nov. 9. 16:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Hogy mit tegyél? Használj mondat közti írásjeleket.

Amúgy anno visszautasítottad, vagy addig nem jutottatok el?

2017. nov. 9. 17:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Bocsi gyorsan irok:) Egyébként nem utasítottam vissza nem akartam megbántani.
2017. nov. 9. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!