Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Minek írt ha aztán nem képes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek írt ha aztán nem képes válaszolni? :D

Figyelt kérdés

Rámírt a fiú aki tetszik (néha szoktunk beszélni neten,de főként élőben) egy egyszerű sziával. Visszaírtam neki amint láttam nagyjából 10 percre rá, hogy ő írt. Látta,de nem írt semmit, én ezt meg tökre nem értem.:D Mármint nem én írtam rá, hanem ő rám, ebből hát azt gondolnám, hogy van kedve beszélgetni. Ha rámírt csak van ötlete azzal kapcsolatban is, hogy miről beszéljünk. Azt meg nem igazán hiszem, hogy hirtelen fontos dolga akadt volna azon 10 percen belül míg nem írtam vissza. Ha ne adj Isten mégis, akkor nem nézné meg.

Segítsetek kérlek.:D

16/L és 17 fiú

2017. nov. 11. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem küldött jeleket?
2017. nov. 11. 14:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi számít jeleknek. Olyan igazán egyértelműt nem adott még, mert akkor már elmondtam volna neki, hogyan érzek iránta. Sokszor mosolyog rám, kezdeményez beszélgetést, és néha bókol. Ezeket olyan határesetnek tartom, mert akár jelenthetné, hogy viszonozza az érzéseim, viszont nem iszom előre a medve bőrére, mert van pár fiú barátom aki 100% hogy barátilag érez irántam, mégis ilyeneket csinálnak mint a kiszemeltem. Szóval azt nem tudom, hogy ő barátilag tekint-e rám, de amint látok esélyt színt vallok.

Egyelőre viszont a kérdés az, hogy ezt miért csinálta, és most mit kéne tennem? Írni nekem? Vagy várni amíg ő méltóztat visszaírni?

2017. nov. 11. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:
lehet nem tudja miről beszélgessetek és nem akarja hogy 3 perc után leááljon a beszélgetés mert az kínos..ezért utálom a facebookot. Várj amíg visszaír, ne te fuss utána :)
2017. nov. 11. 15:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi.:) Hát igen, én sem vagyok nagy facebook fan,sokkal jobb valakivel élőben beszélgetni.
2017. nov. 11. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!