Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úristen! Ilyenkor mit vár el tőlem? Mit csináljak?
Van egy fiú osztálytársam aki nekem nagyon tetszik. Egyszer a legjobb barátom tanácsára elmondtam hogy hogy érzek iránta. Ő (a fiú aki tetszik) elmondta hogy ne vegyem magamra de ő nem úgy érez irántam, most nem. Elmondta hogy tetszetem neki de most nem érez úgy irántam. Elfoggadtam, beletörödtem.
Csakhogy tegnap moziba mentünk a barátainkkal, és én mellete ültem mert azt akarta hogy üljünk egymás mellet. (Azóta hogy koppantam egy nagyot nagyon jó barátok lettünk mindent elmond nekem).
A moziba mellete ültem és a Film 2 órás volt. Az első órába csak a lábammal szórakozott, pakolgatta az ő lábára aztán levette és rá rakta az ő lábát az enyémre. Majd 1 óra után elkezdte piszkálni a könyököm. Majd megfogta a kezem, össze kulcsoltuk az ujjainkat. Párszor elvettem a kezem, mert az egyik barátnőmnek szintén tetszik. Ha elvettem a kezem újra megfogta és összekulcsoltuk az ujjainkat. Ha csak simán fogtam meg a kezét akkor megcsipte a combom és megint össze kulcsolta az ujjainkat, míg az egyik kezét fogtam a másikkal símogatott. Alíg mertem rá nézni, ha rá néztem csak simán rám mosolygott és megszorította a kezem.
Annyira örültem az egésznek. Haza fele láttam hogy a telefonjába éppen hülye képeket nézett rólam. Amitt a tesóm küldött neki.
Amikor haza értem egyből rám írt hogy nagyon jó volt a mozi és hogy többet kéne mennünk, és hogy melletem akar majd ülni mert melettem tök jó.
Barátnőm tanácsára megkérdeztem hogy " Ami ma a moziba történt az csak baráti volt?"
Azt mondta hogy nrm tudja. A legjobb haverom rá írt hogy tényleg fogtuk-e egymás kezét. Azt mondta hogy az nem olyan kézenfogás volt, hanem valami más. Na ekkor eldurrant az agyam. Azt írtam neki hogy ami ma a moziba történt soha nem fog előfordulni és hogy megbántam. Azt mondta hogy beszéljük meg ezt holnap mert hogy ő már nagyon fáradt, én viszont nem akarok beszélni. Elegem van nem vagyok egy játék baba.
Mit csináljak?
Mit akar, mit vár el tőlem? Légszíves sokan!
Szóval az a bajod, hogy nem mondta el a legjobb barátomnak, hogy bejössz neki, mert tudta volna, hogy elmondja nekem, ezért megsértödtél....... Értem.
Sztem hagyd a pasit, nem érdemel még egy ilyen csajt
Nem így értem. Egyszerűen nem tudok ki igazodni rajta. Miért fogja meg a kezem?
A haverom tegnap megkérdezte hogy mivan köztünk és azt mondta hogy nem tudja
Azt mondod nem tudsz kiigazodni rajta, miközben mások véleményére alapoznád véleményed.
Ez ellentmondásos.
Hogy miként viszonyul hozzád, azt te tudhatod meg és csak tőle. Ebből persze nem azt fogod megtudni mi érez irántad.
Egyrészt mert ő sem tudja, épp csak tanulja, miközben ösztönei munkálnak benne... ráadásul magát kell megismernie ahoz, hogy másokhoz való viszonyát meg tudja ítélni. (ezek rád is igazak)
Másrészt az érzésekről más fogalmaitok vannak.
Szerintem jól akarja érezni magát. Tedd te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!