Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri szerelmesnek lenni?
A kérdésem tényleg ennyi hogy szerintetek megéri szerelmesnek lenni a mai korban?
Én 22 éves fiú vagyok és sajnos volt részem pár csalódásban. De emellett voltak nagyon szép időszakok mondhatni életem legszebb hetei.
De sajnos minden kapcsolatom csalódással ért véget. Pedig én mindent megtettem a páromért. A barátaimat teljesen hanyagoltam csak hogy vele lehessek, amikor szolt hogy találkozni szeretne én már azonnal indultam. Volt régebben olyan mikor ki utaztam a páromhoz kb 23 óra fele (tömeg közlekedéssel ) csak hogy ápoljam és gondozzam mert akkor beteg volt.
Szóval én eddig mindenkivel nagyon jól bántam és mindig nevettek mikor velem voltak de mindenki dobott.És a gáz az hogy ezt nem merték személyesen megmondani hanem facebookon hogy már nem szeretlek soha nem is szerettelek, vagy csak simán le tiltott ilyen is volt. Most lehetne azt mondani hogy akkor normális lányokkal ismerkedjek de ök azok voltak nekem nem pláza cica kell nekem a sima egyszerű lány. De ezek szerint most már ők is ugyan olyanok mint akik éjszakánként az utcán "dolgoznak" Már nem lepődtem meg azon se hogy az egyik volt párom hetente váltogatja a pasijait. De mikor a lányt dobja valaki akkor bezzeg mindenkinek sajnálnia kell hogy mi történt vele de az hogy ö előtte hány fiút dobott ki azt már nem mondja és bizony ez nekünk fiúknak ugyan úgy ha nem jobban fáj.
Ezek után szerintetek megéri szerelmesnek lenni vagy jobb inkább egyedül? Nektek volt már szakításotok ha igen akkor hogy történt az? Ha lehet akkor élet kort is irjatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!