Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az osztálytársunkba megéri szerelmesnek lenni?
Figyelt kérdés
Hogyha együtt lennénk akkor se tartana sokáig, aztán meg nem tudnánk elviselni egymást.Mit tegyek?2012. ápr. 4. 11:16
2/6 Fancsii és Vanii válasza:
Háát probáld meg beszélni vele
3/6 anonim válasza:
sztem nem gáz,én eddig minden kapcsolatom után is jól kijöttem az illetővel.
4/6 anonim válasza:
Mi az, hogy megéri-e? :D Mi ez, valami üzlet?
Ha meg nem tartana sokáig, mert amúgy nem bírjátok egymást, akkor meg ne jöjj vele össze és felejtsd el.
De amúgy azzal sem lenne semmi baj, ha egy osztálytárssal járnál. Ha mégis szakítanátok, intelligens emberként is el lehet intézni. Én is jártam már o.társsal, hamar vége lett, de nem csináltunk belőle nagy ügyet.
5/6 anonim válasza:
Én 10.-ben jártam fél évig egy osztálytársammal. Szakítás után még két évig osztálytársak voltunk, de nem volt belőle probléma, még jóban is voltunk. Mondjuk az biztos segített, hogy július közepén szakítottunk, így volt másfél hónapunk, amikor nem láttuk egymást, és tudtunk "felejteni".
6/6 anonim válasza:
hát figyelj, én az osztálytársammal járok már egy éve, de még csak elsős gimisek vagyunk..:) nekünk megéri, mert nem rontja a kapcsolatunkat, ha minden nap együtt vagyunk. de csak akkor működik, ha tényleg szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!