Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sziszuska kérdése:
Két fiuba szerelmesnek lenni? Van ilyen?!
Figyelt kérdés
Hali 14 vagyok es a volt pasimmal szakitottam 1 év után,jott egy uj..ot is nagyon szeretem,de a volt pasim egyszeruen nem megy ki a fejembol,nem birok ki olyan napot h ne beszelgetnénk akár telon akár neten..es nincs olyan h szeretet a masik meg szerelem..mind a ketto szerelem..ingadozva.2012. márc. 31. 12:21
1/6 anonim válasza:
Döntsd el végre,hogy kit akarsz a kettő nem fog egyszerre menni!Nekem is van ilyen,hogy nagyon kötődök egy lányhoz, de nem vagyok belé szerelmes,viszont ha más fiúval látom akkor meg féltékeny vagyok >.< 15/F
2/6 anonim válasza:
Nincs.
2 lovat egy s*ggel megülni nem lehet...
Dönts, mert ez egyik fiúval sem tisztességes.
3/6 anonim válasza:
létezik. a tvájlájt, meg effélékben.
4/6 anonim válasza:
A ti korotokban ez az érzés teljesen normális.
5/6 A kérdező kommentje:
Dontenek..és tudom h normális..másoktol is hallom.es tudom h nem tisztességes egyikkel sem ..nem szabad sokáig huznom ! azt tudom.
De h dontsek? melyikbe szeretek tobbmindent? mert a volt pasimmal az eletemet is eltudnam..nagyon kijovok vele a mostanival is de vele nem tudnam elkepzelni.
2012. márc. 31. 23:20
6/6 Fancsii és Vanii válasza:
Igen van ijen mert velem is sokszor meg történt föleg hogy a szerelmesek voltak belém és nem tuttam dönteni aztán versenyezni kezdtek és a végén össze is verekedtek de aztán mind ketöjüket össze hoztam mással és nagyon fájt söt még most is pedig van barátom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!