Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért halasztgatja a lány a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért halasztgatja a lány a második randit?

Figyelt kérdés
Egy hete hétfőn volt randink kiderült hogy összeillünk és hogy másnap lesz a második és összejövünk de nem lett belőle semmi.Mennie kellett táncra. A randin nagyon jól éreztük magunkat együtt,szinte alig váltunk el egymástól.Így ma kéne legyen a második randi de érzem hogy megint valami "közbejön" neki. Minden nap telefonálunk próbáltam kideríteni miért halasztgatja, azt hittem nem érdeklem. De ha várok egy kicsit és nem keresem, akkor mindig rámír magától vagy felhív. Ennyire félne? Egész hétvégén 15 percre volt tőlem és nem volt képes kijönni? Mert vendégek, mert a szülei nem engedték stb kifogások... Már egy hete minden nap kell találkozzunk de mindig az van hogy majd holnap... már unom a telefonálást, az irogatás, élőben akarok vele lenni.Nagyon tetszik a lány.Adott rengeteg jelet hogy én is tetszem neki,szóval ez garantált. Mondtam neki tegnap hogy hiányzik,azt mondta én is neki.Idegesít már hogy csak telefonálunk.Már alig várom már egy hete alig várom hogy élőben láthassam hogy megcsókoljam és hogy elmondjam neki hogy szeretném ha együtt lennénk.Nem telefonba bemondani akarom...Tényleg ennyire foglalt lenne egész héten? Vagy csak kifogások? Szerintem ha nem érdekelném nem keresne többet. De akkor miért halasztgatja a randit ha érdeklem? én 19f ő 16
2017. nov. 6. 16:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ez jó ötelt de ezzel mit érek el?
2017. nov. 6. 17:09
 12/21 anonim ***** válasza:

ő is átgondolja, hogy mit akar, neki is kell egy kis szünet és csend - és kimozdul ebből a telefonos huzakodásból.

"Idegesít már hogy csak telefonálunk"

- nem jó belemenni abba, hogy állandóan csak fb-telefonon értekeztek.

2017. nov. 6. 17:12
 13/21 A kérdező kommentje:
Többször keres ő engem mint én őt, de amúgy naponta mondjuk 10-15, max 30 percet telefonálunk meg 5-10 percet irunk. De nekem jól esik amikor látom hogy rámír mert mindig belenyugszom hogy nem érdeklem és én feladom és hopp egy üzenet érkezett.De mostmár annak sem tudok örülni ha felhív vagy ír, csak annak tudnék örülni ha mostmár találkoznénk.De még annak se annyira mint múlt hétfőn randi után. Pl még egy jel,amikor kérdezte mit csinálok mondtam hogy beszélgetek egy lánnyal aki csak barát, erre is rögtön reagált hogy télleg csak barát?
2017. nov. 6. 17:19
 14/21 anonim ***** válasza:

jaj,kész... Ennyit tudtam mondani, szia, léptem, szerelmessel nem vitatkozunk!

https://www.youtube.com/watch?v=uELhJmYq2i0

2017. nov. 6. 17:27
 15/21 A kérdező kommentje:
De ha már jól éreztük magunkat együtt akkor az nem egyértelmű hogy összeillünk és mégtöbb időt kell együtt töltsünk?
2017. nov. 6. 17:38
 16/21 anonim ***** válasza:

Szerelem, szerelem,

Átkozott gyötrelem,

Mért nem virágoztál

Minden fa teteje?

Minden fa tetején,

Diófa levelén,

Hogy szakísztott volna,

Minden leány és legény.

Mer' én is szakísztottam,

El is szalasztottam,

Én is szakísztottam,

S el is szalasztottam.

Ej de még szakísztanék,

Ha jóra találnék,

Ha jóra, ha szépre,

Régi szeretőmre.

S, a régi szeretőmér,

Mit nem cselekednék,

Tengerből a vizet,

Kanállal lemerném.

S a tenger fenekéről,

Apró gyöngyöt szednék,

S a régi szeretőmnek,

Gyöngykoszorút kötnék.

2017. nov. 6. 17:42
 17/21 A kérdező kommentje:
Ma fogunk találkozni.
2017. nov. 6. 17:51
 18/21 anonim ***** válasza:
Kíváncsiak vagyunk a fejleményekre.
2017. nov. 6. 19:24
 19/21 A kérdező kommentje:
Összejöttünk, együtt vagyunk :D
2017. nov. 6. 21:33
 20/21 A kérdező kommentje:
Ennyik voltatok xD (csak viccként szánom) azért köszönöm a válaszokat
2017. nov. 6. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!