Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért halasztgatja a lány a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért halasztgatja a lány a második randit?

Figyelt kérdés
Egy hete hétfőn volt randink kiderült hogy összeillünk és hogy másnap lesz a második és összejövünk de nem lett belőle semmi.Mennie kellett táncra. A randin nagyon jól éreztük magunkat együtt,szinte alig váltunk el egymástól.Így ma kéne legyen a második randi de érzem hogy megint valami "közbejön" neki. Minden nap telefonálunk próbáltam kideríteni miért halasztgatja, azt hittem nem érdeklem. De ha várok egy kicsit és nem keresem, akkor mindig rámír magától vagy felhív. Ennyire félne? Egész hétvégén 15 percre volt tőlem és nem volt képes kijönni? Mert vendégek, mert a szülei nem engedték stb kifogások... Már egy hete minden nap kell találkozzunk de mindig az van hogy majd holnap... már unom a telefonálást, az irogatás, élőben akarok vele lenni.Nagyon tetszik a lány.Adott rengeteg jelet hogy én is tetszem neki,szóval ez garantált. Mondtam neki tegnap hogy hiányzik,azt mondta én is neki.Idegesít már hogy csak telefonálunk.Már alig várom már egy hete alig várom hogy élőben láthassam hogy megcsókoljam és hogy elmondjam neki hogy szeretném ha együtt lennénk.Nem telefonba bemondani akarom...Tényleg ennyire foglalt lenne egész héten? Vagy csak kifogások? Szerintem ha nem érdekelném nem keresne többet. De akkor miért halasztgatja a randit ha érdeklem? én 19f ő 16
2017. nov. 6. 16:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Csak átver. Énis ismertem ilyen nőt. Agyilag retardok. Én 4 hónapig szórakoztam így eggyel, mire meguntam. Hagyd ott és keress másikat, kár rájuk az idő.
2017. nov. 6. 16:13
 2/21 A kérdező kommentje:
De ez itt van tőlem 15 percre. És mi van ha ma eljön velem?
2017. nov. 6. 16:21
 3/21 anonim ***** válasza:
De nem érdekled, azért nem megy sehova. Csak jólesik neki, hogy a szerencsétlen pasi udvarol.
2017. nov. 6. 16:24
 4/21 anonim ***** válasza:
nem ismered még a nőket, nem jössz be neki csak szórakozik veled
2017. nov. 6. 16:32
 5/21 anonim ***** válasza:

"De ha várok egy kicsit és nem keresem, akkor mindig rámír magától vagy felhív."

Na, akkor a következő a teendő: 2 napig elérhetetlen legyél, kapcsold ki a telefont, ne gépezz. És tényleg, ne less, hogy keres-e!

2017. nov. 6. 16:43
 6/21 A kérdező kommentje:
Akkor miért engedte hogy fogjam a kezét, mért bújt mindig hozzám ezek egyenes jelek arra hogy bejövök neki. Miért ír rám minden nap?
2017. nov. 6. 16:45
 7/21 anonim ***** válasza:
Ohh, ha minden nő, akit megöleltem, vagy megfogtam a kezét a barátnőm lett volna, egy mázlista disznó lettem volna. Ezek még nem egyértelmű jelek. Millió meg egy nőt meglehet ölelni ha jóban vagy vele vagy akár megfogni a kezét. Neki csak az tetszik, hogy keresed és figyeled őt. Ezért is beszél veled annyit, jólesik neki, hogy mennyire kitartó vagy.
2017. nov. 6. 16:48
 8/21 anonim ***** válasza:
6 -mert félénk, és nincs tisztában az érzéseivel. De adjál neki 2 nap gondolkodási időt, rájön, hogy mit akar!
2017. nov. 6. 16:50
 9/21 A kérdező kommentje:
Meg pl az éjszaka közepén hív meg ilyenek... de ha adok neki időt utána mit mondjak hol voltam? nem szeretek hazudni
2017. nov. 6. 16:54
 10/21 anonim ***** válasza:
56%
na EGY napig KAPCSOLJ KI MINDENT- (lealkudtad!) azt mondd: szükségem volt a csendre. Egyébként erre valóban szükségünk van, és fontos néha szünetet tartani. Folyamatosan áramlanak az események - elúszunk bennük, ha nem állunk meg egy kicsit. "minden amit kaptam, a csendből kaptam" - ezt a XX. század egyik legnagyobb költője, Weöres írta - és mi már tudjuk, hogy sokat kapott. Nem hazudsz, és ő is pontosan érteni fogja, hogy szükséged volt a csendre.
2017. nov. 6. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!