Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelenthet nála a "kísértés"?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet nála a "kísértés"?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel már jó ideje találkozgatunk, és régebb óta ismerjük egymást, osztálytársak voltunk. Viszont még nem jöttünk össze hivatalosan, meg se csókolt még. Egy közös barátunktól tudom, hogy egyszer beszélgetett vele, és éppen azt ecsetelte neki, hogy jöjjünk már össze, a srác válasza az volt, hogy "túl nagy lenne a kísértés". A közös barát se tudta megmondani, mit érthetett ezalatt, pedig lényeges lenne szerintem.

Nektek van ötletetek?

(16l és 16f)

2017. nov. 5. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
esetleg túl nagy lenne a kísértés hogy megfarkaljon? ez jutott először eszembe másra nem tudok gondolni xD
2017. nov. 5. 18:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én is csak erre tudok gondolni... De ezt túl durvának tartom tőle, főleg hogy még megcsókolni is fél.
2017. nov. 5. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt csak a szexre értheti, bocsi.
2017. nov. 5. 18:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Jajj. Esetleg valaki, aki meg tudná ezt cáfolni?:S
2017. nov. 5. 18:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is a szexre gondolt
2017. nov. 6. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!