Lehet itt (majd) szellem?
Azt kérted, olyanok válaszoljanak, akik hisznek is benne. Tehát arra nem vagy kíváncsi, hogy valaki megnyugtasson, hogy ez egy mese, inkább parázni szeretnél nem létező dolgoktól?
Oké, bizonyos, hogy a bácsi szelleme ott fog kísérteni, főleg éjszaka. Kint is, bent is. És soha nem tudhatod majd, hogyan akar bosszút állni azért, mert odaköltöztetek a házába.
Ha ez az idő bácsi szelleme, a testének halála után, nem kellő tudatosságból és/vagy az éppen elmúlt életéből valamihez vagy valakihez való túlzott ragaszkodása miatt úgy dönt, hogy nem kel át a szellemvilágba, akkor hosszabb-rövidebb ideig a köztes térben, földi síkon maradhat. Ha például a tanyáját nem bírja elhagyni, ott "kísérthet" egy ideig. De ez nagyon sok mindentől függ, az adott szellemtől és a ti mentális állapototoktól, lelki fejlettségetektől is, s ezt előre lehetetlen is megmondani, hiszen ahány eset, annyi féle.
Az, hogy tanyára költöztök, semmivel sem növeli az esélyét annak, hogy szellemi tevékenységet érzékeljetek. Ez nem helyfüggő - ilyen értelemben.
delator
Valaki szemében én tűnhetek kiborítónak, más szemében akár te. Nem vagyunk egyformák és nem egyezik a véleményünk, a világnézetünk sem. S ez így van rendjén.
Ám senkinek sincs, semmivel sem több vagy kevesebb joga itt lenni, mint bárki másnak.
Mindenki aszerint és abban a formában válaszol, amit saját maga a legelfogadhatóbbnak vél. Én is, más is.
Én azért vagyok itt, hogy a kérdezőnek megpróbáljak segíteni, tőlem telhetően - természetesen nem biztos, hogy ez mindig sikerül is, de megpróbálom.
Viszont a más válaszolóval való gúnyolódás szerintem éppen nem azt az érdeket szolgálja, amiért ez oldal tulajdonképpen működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!