Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti ezek után is tartanátok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezek után is tartanátok a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Van egy velem egykorú fiú a suliban,akivel sokat beszélgetek,flörtölgetünk stb....ez így ment másfél évig egészen múlt hét péntekig... amikor is mondtam neki,hogy bejön(szóval több,mint barát),de közölte,hogy én is bejövök neki,de csak barátkánt + egy másik csajjal megismerkedett közben...és itt jön a csavar,a történet lényege... ez a másik lány kb. fél éve van a képben...a vicc amúgy az,hogy a csajnak megmondta,hogy bejön neki,de a csaj ezt már visszafelé nem erősítette meg...igazándiból az van,hogy eleinte engem kedvelt,de mivel átlagos kinézetű/testfelépítésű vagyok(értsd,nincs nagy plasztikáztatott mellem + feltöltött ajkaim +nem fekszek le mindenkivel),így velem nem akart semmit...de a csaj meg ribinek néz ki,aztán azt hitte az idióta,hogy majd akkor itt bepróbálkozik...Amúgy a fiút nem ilyennek ismertem meg,igazándiból most nyáron volt kint a piálós bulizós haverjainál Angliában,azóta ilyen zakkant + ott ismerte meg ezt a csajt...szóval a lényeg annyi,hogy eleinte lehetett volna valami köztünk,de mégse lett,mert ő úgy gondolta,hogy ismerkedik más csajokkal is,hátha azok jobbak,de ha nem,akkor jó leszek én is...na,hát jólbeszpta,mert a csaj meg nem akar tőle semmit...most ott vagyunk,hogy a barátom akar lenni(nem úgy,hanem barát barát),én viszont ilyen emberből nem kérek...vagy szerintetek emiatt ne bsszam el ezt a minimális barátságot is köztünk? Kár érte amúgy,mert anno amikor megismerkedtem olyan jófejnek tűnt,más volt,mint a többi fiú,rendes és kedves volt,akivel mindenről lehetett beszélgetni...Amúgy lehet én gondolom rosszul,de ha megtalálom az igazit,akkor nem keresgélek tovább,hogy hátha a másik jobb valamiben és akkor azzal járok..ha én érzem/tudom,hogy nekem ő kell,akkor nem nézek másra,de biztos én vagyok a maradi...Szerencsére most vagyok végzős,így már nem fogom jövőre látni + Budapesten szeretnék tanulni,így ott bőven szerezhetek új és jobb/megbízhatóbb embereket,akik nem szórakoznak velem...

18/L

2017. nov. 6. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért érzed azt, hogy "szórakozik" veled? Nem jössz be neki, ennyi. De ezt meg is mondta Neked. Kedvel Téged, mint egy barátot.
2017. nov. 6. 15:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Kiismerted, ennyi. Ne nagyon foglalkozz vele. Flörtöljön mással...
2017. nov. 6. 15:37
 3/4 A kérdező kommentje:

#1 Azért érzem azt,hogy szórakozik velem,mert amíg nem jött képbe ez a csaj,bókolgatott nekem,volt,hogy a kabátját is odaadta,amikor este a mozi után mentünk haza(fáztam),aztán sokszor hazakísér,csak,hogy ne történjen velem valami útközben(pl.egy program után este) stb. Nem jártunk,de olyan jeleket adott,amiből mindenki (magunkat is beleértve) szerelmeseknek,szó szerint egy párnak néztünk ki,egyik osztálytársam meg is kérdezte anno,hogy járunk-e,mert ők kívülről teljesen úgy látták,hogy akkor mi egy pár vagyunk stb.

Aztán ha meg nem szeretett,akkor miért viselkedett így? Szerintem ez igenis szórakozás,a másik becsapása,de mind1. Sajnos nem voltál ott,de én megéltem,és nem csak "nagyzolok ezekkel",egy nő érzi,ha olyan a szitu,szóval...

2017. nov. 6. 15:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat,hazakísért,mert mindent már csak múltidőben mondhatok el...
2017. nov. 6. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!