Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valaki szeretheti a masikat ugy, hogy nem ismeri igazan?
Figyelt kérdés
2017. nov. 5. 17:27
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem, maximum csak kedvelni lehet egy ilyen embert. Mindenki akkor válik szerethetővé, mikor megmutatja az igazi arcát másoknak.
3/6 anonim válasza:
i agree.. ezen én is sokat gondolkoztam régen, de nem lehet
4/6 anonim válasza:
Ha nem ismeri akkor szerintem nem szerelem hanem csak vonzalom, vagy "tetszés". Úgy gondolom hogy a szerelemhez kell az, hogy ne csak ismerd hanem kiismerd a másikat, és kötődj hozzá. Ismeretség nélkül olyan dolgokat képzelhetsz bele a másik személyiségébe, amik nem valóságosak.
Remélem segítettem.:)
5/6 anonim válasza:
Én a jelenlegi páromnak 3 nap után szerelmet vallottam és azóta is együtt vagyunk. Ez volt közel 17 hónapja. Vannak viták, de ettől függetlenül szeretjük egymást.
6/6 anonim válasza:
Ilyenkor nem a másikat szeretjük, hanem a róla magunkban kialakított, idealizált képet.
A félreértés egyébként abból adódik, hogy a tinik viszonyítási alap híján szerelemnek hiszik a bennük dúló hormonháborút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!