Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne csináljak?

Figyelt kérdés

Pár hónapja megismertem egy lányt kb 4 hónapja és azóta minden nap beszélgettünk facebookon és hát elég jól elvoltunk. Párszor már próbáltam elhívni hogy csak ketten legyünk de eddig soha nem ért rá. Természetesen azóta találkoztunk de csak úgy hogy baráti társasággal ahol voltunk tizen tizenöten úgy hogy nem nagyon tudtam vele beszélgetni. Lehet hogy tovább kéne lépjek de nem tudok mert nem ismerek nagyon más lányokat se és nem vagyok az a bulizós tipús hogy eljárjak ismerkedni ezért ebben a kapcsolatban szeretnék tovább lépni.

16f 16l

2017. nov. 4. 22:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem tovabbra is beszélges a csajjal és probálj meg belőle kicsikarni egy találkozót ahol tudsz vele rendesen előben is beszélgetni,mrg próbálj meg meggyőződni arról is hogy mennyire nyitott a lány veled egy kapcsolatra,ezt nagyjából apró jelekből letudod szűrni.És ha nem jön össze ne legyél szomorú inkább figyeld a környezeted átlagosan egy embernek het olyan ember van az életeben akinek tetszik ugy hogy ő nem is tud rola szoval sok sikert

15/l

2017. nov. 4. 22:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha a többiekkel való találkozást meg tudja oldani, akkor azt is hogy csak kettesben talizzatok. Viszont sok tényezőn műlik hogy miért nem jön el veled. Nekem is volt hasonló sztorim, én inkább nem erőltettem. Túl keveset írtál ahhoz hogy segíteni tudjak.

"nem vagyok az a bulizós tipús hogy eljárjak ismerkedni ezért ebben a kapcsolatban szeretnék tovább lépni."

Nagyon rossz felfogás ez. Ne azért akarj beleszeretni, mert ő az egyetlen lány a közeledben, hanem azért mert tényleg érzelmeket táplálsz iránta. Ne hitesd el magaddal hogy szereted. Ha valakivel olyan a kapcsolatod, akkor ÉREZNI fogod amit kell.

2017. nov. 4. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!