Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire para ismerősnek jelölni?
Figyelt kérdés
Adott valaki, aki nagyon látványosan ismerkedett velem, de kb egy órát beszéltünk mindössze, valószínüleg ő tudja a nevem, de én csak véletlenül hallottam az övét, eléggé jellegzetes, ezért elég könnyű volt megtalálni fb-on :) Azt mondta még találkozunk mindenképp, de bizonyos körülmények miatt én ezt nem tartom valószínűnek, illetve kicsi rá az esély :S ha titeket bejelölne valaki, aki nagyon tetszik úgy, hogy nem értitek hogy talált meg, az para lenne, vagy örülnétek neki? (a stílusomat szerintem elég jól levette, ohgy kedves, mosolygós emberke vagyok, sok közös témával) :) A lány szinte eröltetetten ismerkedni akart ott élőben :)2017. nov. 3. 16:03
1/3 anonim válasza:
Jelöld csak be, kérdező semmit nem veszítessz, sőt még jobb is lessz mint volt. Ha összeilletek nincs akadálya, hogy együtt legyetek.
2/3 anonim válasza:
Igaza van a #1-nek + ha ismerkedni akart veled akkor nyilván nem bánja ha bejelölöd :) , szerintem nyugodtan jelöld be .
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor csak én érzem parának, hogy a semmiből megtaláltam és esetleg jelölöm? :D Bár gondoltam inkább írok neki csak, hogy szívesen beszélnék még vele, mert aranyosnak tűnt, de élőben már nem nagyon fog ott elcsípni és nem volt nehéz megtalálni, szóval remélem nem baj :D
2017. nov. 3. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!