Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az még rendben van, ha én tizedikes vagyok, a kiszemeltem meg hetedikes?
Szerelmes vagyok egy hetedikes lányba és bizonyos forrásokból megtudtam, hogy már vagy 2 éve tetszem neki, csak nem mert csinálni semmit, mert azt hitte, nincs esélye egy 3 evvel idősebb fiúnál.
Igazából sosem láttam az iskolámban egészen addig, míg nem találkoztam vele (általános és Gimi is a sulim), pedig ide jár elsőtől kezdve. Mindegy, nyári szünetben találkoztam vele először, ahol azonnal megtetszett, beszéltem vele, es azóta sokat beszélünk.
A gimiseknek es a felsősöknek most (nem tudom miert) össze lesz vonva a halloweeni buli, es arra gondoltam, megkérdezem, hogy eljönne-e velem.
Ne értsetek félre; nem a közvélemény határozza meg, hogy Elhívom-e vagy nem, csak kiváncsi lennék, hogy rossz szemmel néznék-e az emberek, hogy 3 év van köztünk, ha esetleg összejönne vele a dolog?
Szerintetek? Köszi a válaszokat!
Szerintem rendben lehet Ez az egész.
Ne foglalkozz a többiekkel, ha megszólnànak hogy fiatal a bar@tnōd ;)
Kosz a válaszokat! :)
Dehogy a szexre kell! Amíg nem lesz 17-18, tuti nem lesz köztünk semmi olyan formában. Semmilyen körülmények ko
Elhívtad, összejöttetek?
Milyen volt a fogadtatás a többiek részéről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!