Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a kiszemeltem?
Sziasztok!
Körülbelül pár hónapja kiderült hogy ugyanolyan érdeklődési körünk van egy fiú osztálytársammal.
Én eléggé félénk és kicsit antiszoc vagyok,ezért nem nagyon szoktam a fiú osztálytársaimmal beszélgetni.
De most mindketten érdeklődni kezdtünk egymás iránt,mindig nézzük egymást :D (szemkontaktus)
Utána pedig hogy órán egyre jobban magára akarja vonni a figyelmet pl. síri csend és ő pont véletlen beveri a lábát az asztalba.Persze hogy csak én figyelek oda és rá is nézek,aki várja a reakcióm rá :D
Ma például olyan is volt hogy elkezdte magát csinosítgatni előttem.. Angolon pont a legjobb barátja mellett vagyok ültetve,így állandóan töri a csendet xD
Szóval.. ez így most mi? :D
Én egész nap csak rá gondolok,már több hónapja,és ezek szerint ő se vert ki a fejéből..Nekem tetszik a külsője,stílusa stb. és a belső tulajdonságai is *-*
Nagyon nehezen fogom vissza mikor direkt nekem zajong,vagy ő is néz engem és tudok róla,ránézek de muszáj megmosolyognom mert irtó cuki szerintem :D Én érzem hogy van valami,de én nem merek kezdeményezni,kb hozzászólni se merek :'D Attól félek hogy az egészet félreértettem,de áhh nem lehet :O
Mi a teendő? Már csak egy év van hátra a suliból,nem tudom mi lesz velem ha nem vele leszek :(
Segítsetek légyszíves ><
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!