Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam fel a kiszemeltem figyelmét újra?
Figyelt kérdés
Egy fiút már több éve ismerek, volt már egymásnak lájkolás neten, suliban köszönt , egy társaságban voltunk akkor kicsit dumáltunk. Tetszettem neki ( ezt biztos forrásból tudom) de nekem ő még mindig nagyon! Egy jo ideje már nem is szemezünk (régen nagyon nagyon sok volt)...
hogyan érjem el hogy újra érdekeljem? Kiméljetek meg az 'ess hasra előtte' és egyéb válaszoktól, köszi:)
2017. aug. 22. 20:14
1/3 anonim válasza:
Írj rá és kérdezd meg akar-e találkozni veled...ennyi, nem kell szétaggódnod magad és mesterterveket szőni. Egyenes legyél és lényegre törő.
2/3 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint a közvetlen (verbális) kommunikáció elkezdése a legeffektívebb. Ha érdeklődsz minimálisan is iránta (lásd. beszélgetés), akkor nagy valószínűsséggel meg fogja ragadni az alkalmat és késöbb ő fog kezdeményezni. Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
Fuss el előtte meztelen, tuti hogy felfigyel majd rad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!