Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
, , Kábítószerhatás" a párkapcsolatokban! Miért lehet ez? Tapasztalatok?
Sziasztok!
Magam is túl vagyok néhány párkapcsolaton illetve látva a közelebbi barátaim kapcsolatait fogalmazódott meg bennem az alábbi:
Általában ezt a ,,kábítószerhatást" a lányoknál 3-4-5 évvel idősebb pasik tudják kiváltani a szerelmükből, ami abból áll, hogy csinálhatnak akármilyen szemétséget, lehetnek bármilyen se.garcok, mondhatnak akármit és még meg is alázhatják a lányt, a lány szerelmesen ,,tűr", szépen lassan tönkremegy lelkileg, szinte csak a rosszat kapja, egy boldog pillanata sincs.
Ha pedig én mint a lány jó barátja azt tanácsolom, hogy figyelj Marika-Gizike-Aranka szakíts vele mert látom, hogy tönkremész emiatt, akkor összedől a világ mert ha szakításra kerül a sor, akkor elveszik minden.
Érdekes módon, mikor ezek a ,,kábítószer" befolyásolása alatt álló lányok osztogatnak párkapcsokati tanácsokat, nagyon könnyen odavetik, hogy ,,hagyd ott ezt a pasit!" és ilyenkor én csak ámulok-bámulok, hogy te atyaég...
Mint írtam én magam is túl vagyok néhány párkapcsolaton, de ilyen befolyással nem tudtam lenni egyik volt barátnőmre se.
Félreértés ne essék: Nem is akarok gusztustalan módon játszani más emberek érzelmeivel, boldogságot hazudni oda, ahol csak nyomorúság van pusztán a szex miatt(?).
Ha ezek a lányok annyira könnyen mondják a másiknak, hogy hagyd ott ezt meg azt, akkor ők miért nem képesek megszabadulni a boldogtalanságuktól?
Mi az oka annak, hogy a srácok javarésze kábítószerként tud funkcionálni? Nem akarom egyik nemet sem szidni, biztos van ez fordított felállásbsn is.
Tapasztalatok?
Mindkét oldal érdekel előre is köszi!
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!