Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Párkapcsolatokban vannak lépések?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatokban vannak lépések?

Figyelt kérdés

Összejöttem a barátommal és már 2 hete együtt vagyunk.

Elején minden rendben volt ölelések,smárolás,kézen fogás

Aztán egyik nap mikor taliztunk vele ilyet szól nekem h meg kéne tenni a következő lépést,de én nem értettem a sexre célzott?

Mondtam neki h a ha a sexre gondol azzal én egy kicsit várnék mondta h oké ő várni fog

De nagyon olyan érzésem van h nagyon akarja és h nem fogja majd kibírni :/

2016. jan. 2. 14:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem bírja akkor nem is szeret téged igazán, csak annyira kellesz neki hogy lefektessen..
2016. jan. 2. 14:51
 2/10 Stark2000 ***** válasza:
100%

Elsőnek is: hány évesek vagytok? (úgy írom az egészt választ, hogy 14-16 év közöttieknek "szól" , ha idősebbek vagytok, akkor pár részét figyelmen kívül lehet hagyni :) ) Másodszor: 2 hét után még elég korai a szex . Ha szűz vagy, akkor mindenképp várj. Amúgy lehet, hogy csak pettingre célzott. Az igazából meg csak előjáték, attól nagyon nem kell félni, de azért érdemesebb első pár alkalommal még csak felfedezni a másik testét, aztán bele ugrani a kényeztetésbe.. hogy őszinte legyek, szerintem 1 és 3 hónap között bőven lenne időtök még a pettinget is elkezdeni, a szexszel pedig várhatnátok 4-6 hónap között minimum (vagy amikor már te is kívánod őt, és késznek érzed rá magadat). Viszont azért annyira ne siessétek el a dolgokat. Egyrészt, mert sok olyan pasi van, akinek van egy 2 hónapos kapcsolata, lefekteti a csajt, majd rá kis idővel szakít. Nem ismerem a barátodat, így nem ítélem el, de azért vigyázz! :) Az első szexnek pedig meg kell adni a módját.. ne beszéljétek meg, mikor történjen meg. Pettingeljetek csak egyik nap, aztán ha teljesen ellazultatok, tudjátok, hogy senki nem zavarhat meg és késznek érzitek rá magatokat, akkor csináljátok! :)

Intelligensnek tűnsz és érettnek, szóval gondolom ha leírom, hogy VÉDEKEZZETEK, akkor sok újat nem mondok, de legalább nyugodtabban alszok este.. :D

2016. jan. 2. 14:54
 3/10 Stark2000 ***** válasza:
100%
#2 vagyok. #1 válaszolóval egyébként egyetértek. Ha szeret, megvárja, míg te is akarod, készen állsz rá. Ha nem vár meg, annak meg szerintem te is tudod a következményét. Ha rendes párkapcsolatot akar, akkor nem a szexet és pettinget fogja előtérbe helyezni..
2016. jan. 2. 14:55
 4/10 A kérdező kommentje:

Én 15 ő 16

Csak mert nagyon furcsa mondtam neki h várjunk ezzel és ő mondta nekem h nagyon rossz h nincs sex de ő most megpróbálja megszokni

De nem akarom h szenvedjen de beadni a derekamat se akarom nem vagyok egy könnyen kapható típus és ezt mondtam is neki

És ezt mondta nekem h ő úgy szeretné mint a "Barátság extrákkal"-ban h sexelünk és majd lehet h lesz belőle valami

De én meg nagyon nem szeretném így :/

2016. jan. 2. 15:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Elég éretlennek tűnik, nekem az jön le, hogy szexelni akar, de nem bánja azt se, ha több is lesz belőle. Ha normális pasit akarsz, akkor ne feküdj le vele. Különben is, mi az, hogy majd "hozzászokik"? 16 éves :D
2016. jan. 2. 15:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hallod elég sanszos, hogy neki csak arra kellenél. A barátság extrákkalos dologból látszik, hogy nem szeret, lehet sose fog igazán szeretni. Amennyiben nem akarsz szex kapcsolatot, vagy hogy jól kihasználjanak dobd ki. 18l
2016. jan. 2. 15:33
 7/10 A kérdező kommentje:

Nos igen...:/

Már az is furcsa volt nekem h folyamatosan kérdezgette h vannak e nálam a lakásban és mondogatta h átjöhetnék "filmezni"

Mostanában nem beszélgetünk erről annyira és most eléggé nyugis...

2016. jan. 2. 15:45
 8/10 anonim ***** válasza:
egyértelmű hogy csak szexre hajt. Hagyd ott találsz normálisabbat hidd el. 2hét után ilyen egyértelmű utalás elég gáz..minimum 2hónapig várni kéne vele.
2016. jan. 2. 16:04
 9/10 Stark2000 ***** válasza:
Dobd ki. Csak le akar fektetni.. "sexelünk aztán lesz belőle valami" . Nem, ez nem így megy, főleg nem ennyi idősen.. Első szempont legyen a kapcsolat! Ha az neki nem számít sokat és így beszél, hajtsad el. Jobbat érdemelsz... nekem 2 hónap után merült csak fel a petting, szexről mi csak beszéltünk akkor.
2016. jan. 2. 20:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2016. jan. 2. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!