Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatokban vannak lépések?
Összejöttem a barátommal és már 2 hete együtt vagyunk.
Elején minden rendben volt ölelések,smárolás,kézen fogás
Aztán egyik nap mikor taliztunk vele ilyet szól nekem h meg kéne tenni a következő lépést,de én nem értettem a sexre célzott?
Mondtam neki h a ha a sexre gondol azzal én egy kicsit várnék mondta h oké ő várni fog
De nagyon olyan érzésem van h nagyon akarja és h nem fogja majd kibírni :/
Elsőnek is: hány évesek vagytok? (úgy írom az egészt választ, hogy 14-16 év közöttieknek "szól" , ha idősebbek vagytok, akkor pár részét figyelmen kívül lehet hagyni :) ) Másodszor: 2 hét után még elég korai a szex . Ha szűz vagy, akkor mindenképp várj. Amúgy lehet, hogy csak pettingre célzott. Az igazából meg csak előjáték, attól nagyon nem kell félni, de azért érdemesebb első pár alkalommal még csak felfedezni a másik testét, aztán bele ugrani a kényeztetésbe.. hogy őszinte legyek, szerintem 1 és 3 hónap között bőven lenne időtök még a pettinget is elkezdeni, a szexszel pedig várhatnátok 4-6 hónap között minimum (vagy amikor már te is kívánod őt, és késznek érzed rá magadat). Viszont azért annyira ne siessétek el a dolgokat. Egyrészt, mert sok olyan pasi van, akinek van egy 2 hónapos kapcsolata, lefekteti a csajt, majd rá kis idővel szakít. Nem ismerem a barátodat, így nem ítélem el, de azért vigyázz! :) Az első szexnek pedig meg kell adni a módját.. ne beszéljétek meg, mikor történjen meg. Pettingeljetek csak egyik nap, aztán ha teljesen ellazultatok, tudjátok, hogy senki nem zavarhat meg és késznek érzitek rá magatokat, akkor csináljátok! :)
Intelligensnek tűnsz és érettnek, szóval gondolom ha leírom, hogy VÉDEKEZZETEK, akkor sok újat nem mondok, de legalább nyugodtabban alszok este.. :D
Én 15 ő 16
Csak mert nagyon furcsa mondtam neki h várjunk ezzel és ő mondta nekem h nagyon rossz h nincs sex de ő most megpróbálja megszokni
De nem akarom h szenvedjen de beadni a derekamat se akarom nem vagyok egy könnyen kapható típus és ezt mondtam is neki
És ezt mondta nekem h ő úgy szeretné mint a "Barátság extrákkal"-ban h sexelünk és majd lehet h lesz belőle valami
De én meg nagyon nem szeretném így :/
Nos igen...:/
Már az is furcsa volt nekem h folyamatosan kérdezgette h vannak e nálam a lakásban és mondogatta h átjöhetnék "filmezni"
Mostanában nem beszélgetünk erről annyira és most eléggé nyugis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!