Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Járnátok egy dadogó lánnyal? 17/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy dadogó lánnyal? 17/L

Figyelt kérdés

Szóval 17 éves vagyok, nemsokára 18.. Szinte már azóta dadogok, mióta megtanultam beszélni, és semmilyen módszer sem segített eddig, hogy megszűnjön, vagy legalább egy kicsit is javított volna rajta.

Egyetlenegy fiú sem próbált még közelíteni felém (legalábbis komolyabban), lehet ez az oka?

Gyűlölöm már az egészet, nem merek megszólalni, mert félek, hogy elriasztom a körülöttem lévőket és teljesen hülyének néznek:(

Úgy szeretnék normálisan beszélni, bátran kiállni az emberek elé...

Vannak fiú barátaim, sokan mondták már, hogy szép vagyok.

Mégis úgy érzem, hogy nem vagyok teljes ember, és néha szeretném elásni magam:/

Fiúk, ti mit gondoltok erről? Lehet ez az oka, hogy még senki sem közelített felém?

Félek attól, hogy senki sem fogja tudni ezt elfogadni bennem:(

Kérlek csak normális válaszokat írjatok. Előre is köszönöm!

2017. okt. 12. 21:15
1 2
 11/18 anonim válasza:
Nem zavarna egyáltalán :) Én egy 18 éves fiú vagyok, vannak barátaim, nem vagyok zárkózott, szerintem barátságos vagyok, de felém sem közeledett még senki, szóval nincs értelme ezen aggódnod :) Csak egy kis szerencse kell hozzá, semmi több.
2017. okt. 14. 21:16
 12/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, kicsit megnyugodtam, hogy így gondolkodtok erről a témáról.

De ugyanakkor nem párkeresés céljából írtam ki a kérdést, csupán kíváncsi voltam a véleményetekre.

Szóval köszönöm a hozzászólásokat!:)

2017. okt. 18. 20:44
 13/18 anonim válasza:
Én is 17 éves dadogó lány vagyok.
2017. okt. 20. 15:57
 14/18 anonim válasza:
engem egyáltalán nem zavarna.
2017. okt. 30. 03:28
 15/18 anonim válasza:
Nekünk az osztályunkban dadog egy lány és tapadnának rá a fiúk csak ő nem akar még kapcsolatot mert ugyanaz a félelme még ugyi munt neked
2017. okt. 30. 10:29
 16/18 anonim válasza:
Nekem még egy kicsit aranyos is lenne. Mellesleg én is dadogtam fiatalabb koromban tehát tudom milyen.
2017. okt. 30. 16:42
 17/18 anonim válasza:
Számomra az a legvonzóbb ha kis “esetlen” egy lány valamiért, félénk stb. Ha meg még szép is vagy... Lehetetlen, hogy ne legyél majd vonzó senkinek :) Engem sem zavarna nyilván a dadogás, sőt csak még jobban megszeretném az illetőt :)
2018. jan. 21. 17:29
 18/18 anonim válasza:
Simán. Engem nagyon nem zavarna... sőt... ha a belső szépség megmutatkozik, akkor teljesen mindegy hogy ilyen probléma is van. Ha gondolod írhatsz nyugodtan!
2018. máj. 2. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!