Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves fiú vagyok és nemtudom hogy mi lenne a jó döntés most? Tehetetlennek érzem magam. Többi lent.
A barátnőmmel már több mint 1 éve együtt vagyunk.. és úgy érzem hogy szeretem is meg nem is :( ha itt van akkor nem kell ha nincs itt akkor meg kell tehát se vele se nélküle.
De a lényeg hogy együtt vagyunk és nem érzem túl jól magam... mindig van valami nyomás rajtam valamiért!!! De ha szakitanék vele azt meg sehogysem bírnám ki
Nem tudok bele gondolni sem hogy utána mással lesz..
Dió héjban ennyi...
Valaki tudna segíteni hogy mit tegyek ebbem a helyzetben könyörgöm???
Kihagytam hogy több mint 1 éve együtt vagyunk..
+ nekem ez az első komolyabb kapcsolatom
Keveset írtam látom..
Tehat az van hogy barmit csinalhat a kapcsolatban.. amit szeretne.. nincs elkotelezve meg semmi ilyesmi amiben tudok abban segitek neki. Semmi olyanrol nincs szo hogy birtokolni is akarnam
"barmit csinalhat a kapcsolatban.. amit szeretne.."
A kapcsolatban. De azon kívül nem, mert "ha szakitanék vele azt meg sehogysem bírnám ki Nem tudok bele gondolni sem hogy utána mással lesz.. ", pedig "szeretem is meg nem is :( ... együtt vagyunk és nem érzem túl jól magam...".
Ezt értem birtoklás alatt.
Figyelj én is így voltam!!
Mondtam a barátnőmnek nem érzem jól magam kénne egy kis szünet!
Majd elgondolkodtam azon szeretem e vagy nem?
És rájöttem hogy szeretem és nem szeretném elveszíteni és azóta is együtt vagyunk 8 hónap
Gondolkodj ell rajta hogy mennyire szereted ha a szemébe nézel majd rájössz én ezt tanácsolom
16 f
Figyelj én is így voltam!!
Mondtam a barátnőmnek nem érzem jól magam kénne egy kis szünet!
Majd elgondolkodtam azon szeretem e vagy nem?
És rájöttem hogy szeretem és nem szeretném elveszíteni és azóta is együtt vagyunk 8 hónap
Gondolkodj ell rajta hogy mennyire szereted ha a szemébe nézel majd rájössz én ezt tanácsolom
16 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!