Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez most mi volt? Miért viselke...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi volt? Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
van egy fiú a suliban aki elvileg utál. nyáron összevesztünk, megbeszéltük hogy köszönőviszonyban maradunk, de még az sincs mostmár.Eddig zavaromban mindig a földet bámultam ha láttam hogy közeledik a folyosón, az utóbbi hetekben viszont erősen szemezgetni kezdtünk, egyszer rám is mosolygott nem értettem miért. ma egyik barátnőmmel lementünk wc re és az ajtónál állt ő és egy haverja akivel én is jóba vagyok. köszöntem nekik hogy helló persze ő nem köszönt vissza csak a földet nézte, a haverja meg nekiment az ajtónak ezért én megálltam egy pillanatra megkérdeztem jól van e :D aztán a fiú aki elvileg utál előreakart minket engedni az ajtóba de mi nem arra mentünk de nem bírtam megszólalni csak szépen bementem a wc be mire ő megszólalt hogy jajj ti nők és úgy mosolygott hogy szinte már nevetett :D szerintetek utál még akkor?

2017. okt. 11. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem biztosan nem utál. Ellenkezőleg. Szerintem bejössz neki, a férfiak sokszor zavarukban nem köszönnek vagy mert némelyik túl büszke. Én is most hozzád hasonlóan ilyen helyzetben vagyok: ha meglát a fiú, nem is köszön levegőnek néz,de ha eltávolodok,kiakasztja oldalra a szemét, úgy bámul. Rájuk kell hagyni...ilyenek...
2017. okt. 12. 16:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is lehet, hogy bejossz neki, legalabbis joban akar lenni veled ujra...
2017. okt. 15. 16:03
 3/3 anonim válasza:
Öld meg ha majd megcsalt egy számára ,,jobb" nővel.. Akarom mondani ,,lánnyal" mert ti még éretlenek vagytok.
2017. okt. 15. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!