Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok/Fiúk! Miért viselkedik velem így egy fiú? Vajon bejövök neki, vagy csak szerencsétlennek tart?
Többször is észrevettem hogy néz, de olyan teljesen zavarbaejtően, áthatóan. Sok lany ismerőse, barátja van, de velem teljesen máshogy bánik. Hozzám teljesen gyengédebben, lagyabban beszél. Az ismerőseivel sokszor durvabban viccelődik, de nekem soha nem mondott még egy durva szót sem, inkább olyan mintha vigyázna ra, hogy nekem ne szóljanak be/ ő maga ne szóljon be. Sokszor maga elé enged az ajtóban, és mivel ő magasabb, neki le kell néznie ram. Akkor is szinte úgy néz, hogy mar zavarban érzem magam.
Fiúk! Ti milyen helyzetben csinálnatok ezt egy lannyal??
Lanyok! Ti mit gondoltok erről az egészről női szemmel??
Így látatlanban, ahogy leírtad, vagy bejössz neki, vagy úgy tekint rád mint a hugára, akit véd...
Hagyd a dolgokat, had történjen minden úgy ahogy ő akarja, és majd alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!