Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hisz nekem az a lány aki nagyon tetszik?
Figyelt kérdés
Én egy 15 éves fiú vagyok. És az lenne a gondom hogy nem vagyok 10/10 es mindenkinél.. azt mondják a lányok többsége hogy nem vagyok csúnya fiú. Tehát sokan mondják hogy helyes kedves jófej srác vagyok. Most nem felvágásból..de állitólag sok lánynak bejövök..amivel ugye nem is lenne baj. Csak amikor megtetszik egy lány és mondom hogy legyünk együtt..nem is egyszer volt már úgy..hogy azt mondta azért nem mert nem tudna bennem megbízni hogy sok lánynak bejövök.. pedig nem is szoktam csajozni meg semmi mert nem tudok. Tehát szerintem béna a szövegem meg ilyenek. Akkor van barátnőm ha konkrétan megtetszem egy lánynak, es ő is nekem.. és megbizik bennem. De az a lényeg hogy hogyan vegyem rá az adott lányt jogy megbizzom bennem és igent mondjom ha már bejövünk egymásnak.. köszi előre is. Normalis valaszokat kerek csak mert mar volt egy par ilyen es kezd fajni a dolog.2017. okt. 10. 20:23
1/1 anonim válasza:
Olyan nincs hogy nem hiszik el ha nem hiszi egy lány nem érdemes rá fáradozni. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!