Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi tetszik egy 13 éves lánynak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tetszik egy 13 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Osztálytársról van szó én is 13 éves vagyok , holnap találkozunk egy tarsaságban , mit mondjak neki ha ott lesz még 2 barátnője esélytelen ?

Aki pedig azt mondja hogy 13 vagyok nincsenek is érzéseim az menjen vissza a múltba és nézze meg hogy neki is voltak érzései akár e téren .

2017. okt. 6. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi tetszett nekem 13 évesen, de általánosságban egy lánynak egy fiútól ezek tetszenek: virág(ok), csoki, vacsora, randi, kiadós beszélgetés, valami cuki dolog, vallomás, védelmezés, koncert, tanulás együtt, puszi, ölelés...

Ennyi jutott eszembe.

2017. okt. 6. 20:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Ahány 13 éves lány annyi ízlés. Csak te tudod mit szeret. Öltözködj jól,és beszélj vele a legtöbbet,de ne ignoráld a barátnőit,mert akkor bunkónak fognak gondolni és nem buzdítják a lányt,hogy legyen veled.
2017. okt. 6. 20:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a valaszokat
2017. okt. 6. 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Bár én fiú vagyok, és 7 éve voltam 13 éves, talán kicsit tudok segíteni. A fiúk és lányok a te korodban kezdik a "meghalok hogy szeressenek" kort, ami kb 16 éves korukig tart. Én is ilyen voltam, ma már jól pofán verném magam ha visszamennék az időben. A lányok kedvelik az idősebb felfogású fiúkat. És most nem azt mondom, hogy öltözz ki meg zselézd fel a hajad mert pl. a hajzselé egyébként gáz. Akkor már wax. Szóval.. Viselkedj felnőttesen, talán ha olyan komolysággal bírsz, és van rá keret, egy szál rózsa azonnal közli a szándékaid, csak ha erre kerül is a sor.. el ne szúrd!
2017. okt. 6. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!