Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy fiú, de nem tudom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú, de nem tudom mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés

Osztálytársak vagyunk és látom rajta, hogy tetszek neki. Legalábbis érdeklődik irántam. Többször észrevettem már, hogy figyelt engem órán, illetve sokszor csak úgy odajön a padomhoz szünetben, és felhoz egy random témát, hogy beszélgetést kezdeményezzen. Tulajdonképpen ő is tetszik nekem, de járni még nem szeretnék semmikép, mert még csak 13 vagyok, és még fiúm se volt soha. Ráadásul nem tudom mit szólnának hozzá a szüleim.

Szóval tanácstalan vagyok, mert ráadásul nem ő az egyetlen fiú, akin látom, hogy bejövök neki. (Az osztályunkban elég jó csajnak számítók.)

Rendszeresen látom, hogy utánam néz a folyosón.

Trollokat nem kérek, és előre is köszönöm a válaszokat!

2017. okt. 3. 21:58
 1/5 anonim válasza:
Barátkozni szabad vele, az még nem járás, azzal ráérsz még.
2017. okt. 3. 22:39
 2/5 anonim ***** válasza:
13 évesen miért ne járnál vele? Nekem 14 évesen volt az első fiúm de nem csináltunk semmit csak fogtuk egymás kezét.
2017. okt. 3. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Pár napon belül úgyis eldöntöd majd, hogy mit szeretnél igazán, és nem hinném, hogy bárki véleménye befolyásolná a kifejlettet, de mivel oly furdal téged a kíváncsiság, leírom: igen, a fiú valóban akar valamit, jól látod, de mivel első kapcsolat (plusz egyébként is), viszonylag komolyra lenne szükséged, amivel sok tapasztalatot szerezhetsz, ha nyitottá válnál egyre. Viszont azt ajánlom, hogy várjál 2-3 évet, és addigra neked és az akkori barátodnak nagyobb valószínűséggel lesz sikeres kapcsolat, mivel elég érett gondolkozással fogtok rendelkezni (remélhetőleg). Várom a kontrát, ha valamiben nem értenél egyet.
2017. okt. 3. 22:43
 4/5 A kérdező kommentje:
És arra tudtok tippet adni, mit csináljak akkor, ha szeretnék megbizonyosodni róla, hogy biztosan tetszem neki? Ill., hogy mennyire?
2017. okt. 4. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Kerj tole egyszerubb dolgokat,pl mittudomen(toltse meg a palackod vizzel,hozzon,adjon ezt azt bla bla)..ha megcsinalja bizti tetszessz neki.Es hogy mennyire?Köpj be egy irgalmatlanul rossz poent,es ha meg azon is rohog,akkor kell neki a csontos segged.
2017. okt. 4. 18:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!