Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek, valami tipp tanács?
Figyelt kérdés
Sziasztok 17 éves lány vagyok és idén szeptemberben jöttem ki külföldre 9 hónapra (már csak 8) cserediáknak. Amellett hogy hihetetlen honvágyam van lett egy kis gondom..Egy srác aki már körülbelül 3-4 éve bejön rám írt és elkezdtünk beszélgetni (ez volt az első beszélgetésünk). Tudom ez nem házasságot jelent, hanem körülbelül semmit, de nem tudom most beszélgetünk és...ah kicsit nehéz megfogalmazni. szóval legyek vele jóban, vagy egyáltalán érdemes interneten barátságot kötni aztán majd ha hazamegyek (juniusban) akkor vessem be magam?:DD Sajnálom hogy nem tudok fogalmazni..remélem valamennyire kivehető mi a problémám..konkrétan azt hogy nemtudom mennyire érdemes beszélgetnem a sráccal ha ugyis még kint vagyok 8hónapiot2017. okt. 10. 19:32
1/6 anonim válasza:
1 kérdés:a srác külföldi,vagy otthoni? Neharagudj,de ez nem esett le.
2/6 A kérdező kommentje:
otthoni:)
2017. okt. 10. 21:00
3/6 anonim válasza:
Ha otthon megtudjátok oldani,hogy találkozzatok(nem lakik az ország másik felében),akkor szerintem semmi akadálya. Addig is jól megismeritek egymást.
5/6 anonim válasza:
Beszélgessetek, aztan, ha komolyabra fordul a dolog, akkor azért figyelmeztesd h csak nyáron mesz haza stb.ugyertem h lehet nem erdemes oszejonni meg, csak maradjatok joban, remelem erted mire gondolok...:D
Sok sikert!
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat! sokat segítettek!:)
2017. okt. 16. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!