Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen legyen az első csók?
Szia ejjelibagoly!:)
Az en elso csokom alapvetoen jo volt, de azt ajanlom, hogy csok elott nyeld le a nyalad, mert undi, ha utana torolgetni kell a szad. Iranyits te, es legy hatarozott! Elso csok alkalmaval meg ne hasznald a nyelved, masodiknal mar egy picit bevetheted, harmadiknal mar hasznalhatod:) Es csok elott simits vegig a lany arcan egy ujjaddal vagy turj egy hajtincset a fule moge. Az olyan gyenged:) En igy szeretem:D 16/l
#2-es.
Se a kerdesre nem tudtal troll valaszt irni es meg nem.is volt vicces.
Pedig en szeretem a trollokat :D
Utolsó: igen, ez embertől függő, én is csókolóztam egy éjszakányi ismertség után, és nekem az volt az első.
Mellesleg nincs egy hete az első csókom, és így azt tudom tanácsolni (ezt a többiek eddig nem is írták), h figyelj arra, hogy a fogaitok ne érjenek össze, mert nekem szerintem ez volt az alapvető hiba az első csókomnál. 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!