Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (A többi lent)
A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt, bár csak 4 szer találkoztunk, sajnos. Ebből 2 randi volt és egyszer sétáltunk, bár akkor ott volt a családja. Nagyon szeretem, viszont még nem csókolt meg. Szeretném, hogy megcsókoljon, de nem tudom mikor tervezi, elég lassan haladunk a kapcsolatunkban. (Kb 1 év ismeretség után, mert elhívni egy baráti összejövetelre, ahol mindkettőnk barátai ott voltak). Meg fog csókolni egyáltalán? Mit kéne tennem, hogy megcsókoljon? (Nem szeretnék kezdeményezni, nem tudom, hogy készen áll e rá). Esetleg, hogy mutassam, hogy én kész vagyok az első csókunkra? Meg lehet mondani, hogy mikor fog megcsókolni? (Persze csak nagyjából, hányadik randin) 14 évesek vagyunk.
A válaszokat előre is köszi :)
adok választási lehetőségeket és majd te válogatsz:
1. előtte rúzsozd ki a szád és kend el a rúzst úgy, hogy lássa
2. mesélj neki, hogy "képzeld, xy mesélte, hogy a pasijával yx-vel tegnap volt az első csókjuk..."
3. búcsúzáskor az arcát puszild meg, ami még nem számít csóknak és a többi majd jönni fog magától
vagyis ezek nálam mindig beválnak
Figyi, én tegnap kaptam az elsőt, egy piszok bonyolult fiútól. Mindig csókhelyzetbe voltunk, az meg csak bámult, mint egy húst.
Átmentem hozzá, birkóztunk meg minden, letepert.
Én alul ő felül. Puszit akartam adni az orrára, de véletlen átcsusszant a szám az ajkán. Ő egy picit csak bámult, aztán visszakaptam a nózipuszit, aztán kaptam egy szájrapuszit is, aztán meg azt vettem észre, hogy csók van.
Elég jó módszer ilyen helyzetben :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!