Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? (A többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (A többi lent)

Figyelt kérdés

A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt, bár csak 4 szer találkoztunk, sajnos. Ebből 2 randi volt és egyszer sétáltunk, bár akkor ott volt a családja. Nagyon szeretem, viszont még nem csókolt meg. Szeretném, hogy megcsókoljon, de nem tudom mikor tervezi, elég lassan haladunk a kapcsolatunkban. (Kb 1 év ismeretség után, mert elhívni egy baráti összejövetelre, ahol mindkettőnk barátai ott voltak). Meg fog csókolni egyáltalán? Mit kéne tennem, hogy megcsókoljon? (Nem szeretnék kezdeményezni, nem tudom, hogy készen áll e rá). Esetleg, hogy mutassam, hogy én kész vagyok az első csókunkra? Meg lehet mondani, hogy mikor fog megcsókolni? (Persze csak nagyjából, hányadik randin) 14 évesek vagyunk.

A válaszokat előre is köszi :)

2015. aug. 7. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ne igyekeztesd , majd eljönn az ideje :) amugy a legegyszerűbb ha igy elmondod neki
2015. aug. 7. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

adok választási lehetőségeket és majd te válogatsz:

1. előtte rúzsozd ki a szád és kend el a rúzst úgy, hogy lássa

2. mesélj neki, hogy "képzeld, xy mesélte, hogy a pasijával yx-vel tegnap volt az első csókjuk..."

3. búcsúzáskor az arcát puszild meg, ami még nem számít csóknak és a többi majd jönni fog magától

vagyis ezek nálam mindig beválnak

2015. aug. 7. 20:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Szerintem ha a következő randinkon nem csókol meg, akkor az utolsó 3. megoldását választom. (Mondjuk csónakázni megyünk, ami elég romantikus :D ) Köszi szépen, ment a zöld kéz :)
2015. aug. 7. 20:24
 4/5 anonim válasza:

Figyi, én tegnap kaptam az elsőt, egy piszok bonyolult fiútól. Mindig csókhelyzetbe voltunk, az meg csak bámult, mint egy húst.

Átmentem hozzá, birkóztunk meg minden, letepert.

Én alul ő felül. Puszit akartam adni az orrára, de véletlen átcsusszant a szám az ajkán. Ő egy picit csak bámult, aztán visszakaptam a nózipuszit, aztán kaptam egy szájrapuszit is, aztán meg azt vettem észre, hogy csók van.

Elég jó módszer ilyen helyzetben :D

2015. aug. 8. 22:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, bár nem hiszem, hogy ilyen helyzetbe kerülök :D
2015. aug. 19. 20:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!