Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök a várakozásba Miért nem ír?
Nem érek rá. Más dolgom is van,mintsem,hogy non-stop a fb-n vagy bármilyen más felületen legyek. A mindennapok annál zsúfoltabbak lesznek,minél több évet hagyok hátra.
De van hogy elmegy az internet,vagy csak épp belemerült a trónok harcába,lemerült a telefon,csendesre van téve,így nem látta hogy írtál vagy épp nem érdekled. S még sorolhatnám...
Én visszaírok mindig, amint tudok.
Nekem bezzeg nem írsz...
Pár ok vagy bunkó , hagyd ott lesz jobb,
Vagy van más elfoglaltsága ami jobb nálad pl egy másik lany ugyanaz mint az első eset lesz jobb
Vagy aztse tudja h miről irjon, enis így vagyok sokszor, ha nem ír vissza akkor ezt ne vedd figyelembe,
Vagy elfogyott a mobilnete, vagy valami,
Ha szeret viszair, ennyi, aki nem szeret nem, vagy csak elég fura a jelleme
van mikor lányok csinálják ezt hogy nem ír vissza :D nem kell a fiúkat rossznak beálítani :D
nekem olyan is van hogy itt beszélgetek egy lánnyal írok neki nem válaszol majd pár nap mulva kapok olyan üzit hogy mért nem írok meg hogy jól eltüntem :D
amúgy lehet csak szimplán nem tud írni a pali, vagy nem vagy neki olyan fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!