Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm fiú osztályba került. Mit csináljak? Megőrülök
Beszélj a barátnőddel ha rátapadnának a fiúk akkor mondja hogy van barátja.
Viszont a barátnőd és te szeptemberig próbáljátok felépíteni a kapcsolatotokat, azaz bizalmat építsétek fel.
Megértem hogy féltékeny vagy mert jó csaj, de ha túlzásba viszed a féltékenységet akkor az szétválaszthat titeket a sok veszekedéssel együtt.
De azért arra számíts hogy haverkodni fognak vele és fordítva is.
De ha kialakul a bizalom akkor könnyen tudtok majd együtt működni és te nem fogsz beleőrűlni ebbe az egész dologba.
Ha leültök erről beszélgetni akkor biztosan találtok ki megoldást.De légy őszinte hozzá és mond el neki ha téged ez zavar mert ketten együtt tudtok ellene tenni.
Én is fiu osztályba vagyok 34-en vagyunk összesen 6an vagyunk lányok. Nem mondanám magam csunyának nem szeretnek bekepzeltnek tunni mivel nem vagyok megelegedve magammal stb. De azert elegge sokan akartak tolem valamit. De ugye nekem lett baratom meg evvelejen lattak fb-n is meg mikor ismerkedtunk az iskolaba mas fiukkal azert rakerdeztek h van e baratom. Szoval nem eroskodtek tovabb es megertettek... megcsalni meg elhagyni hulye lennek hisz nagyon szeretem. feltekenyseg meg mindig van de arra vigyaz mert az elegge megolheti a kapcsolatotokat . Figyelj en azt tanacsolom neked hogy nyugi ne féltekenykedj szeptember kicsit messze van meg lehet h addigra egyutt se lesztek .. de ha szeret eszebe nem fog jutni hogy megcsaljon. Ha meg megtette akkor hagyd a pics*a keresel egy jobbat(:
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!