Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire volt nehez eloszor meggyőzni a szuleiteket hogy a baratotoknal aludhassatok? Elmeseltetek nekik hogy mi tortent?
Figyelt kérdés
2017. okt. 5. 18:30
1/2 anonim válasza:
Attol függ..nekem pl nem volt nehéz ha normális a fiu de mondom ez a szülőktől is függ..nem lehetsz örökké a kicsilányuk..hozzá kell szokniuk..de mondom hogyha a fiu nekik nem szimpi akkor kevés az esély arra,hogy megengedik..
De ajánlom,hogy ülj le,meséld el nekik,hogy mi történt,megfogják érteni..:)
2/2 anonim válasza:
Nekem nagyon sok beszélgetésbe telne, azt hiszem, de még nem volt rá szükség, hogy megkérdezzem a szüleimet - hisz még nem jöttem össze a sráccal. Ez nagyon nagyban függ a szüleid szigorúságától, engem még sétálni se akarnak néha elengedni vele. Azt tanácsolom, hogy semmiképp se titkold el, beszéld meg velük. És ha igazán bíznak benned, akkor megengedik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!