Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy lány, aki néha úgy tűnik érdeklődik irántam máskor meg rám se néz, akk azzal érdemes foglalkozni? 17/F
Amikor érdeklődik:
Mostanában nagyon gyakran rámír facebookon, hogy menjek be első órára (mert amúgy nincsen egyik nap se, és neki sincs) csak ő busszal jár be ezért ér be 1. órára. A későbbivel meg elkésne a második óráról. Ma voltunk sétálni valaha először. Ő kezdeményezte a sétát.
Amikor nem érdeklődik:
Suliban. Szünetekben nem tudom milyen témával menjek hozzá. Néha elég komolyan reagál egy általam poénnak szánt dologra.
Eléggé a baráti körében van a suliban és nem tudom hogyan tudnék hozzájuk bekapcsolódni.
Nehéz objektíven hozzászólnom, mivel nem ismerem a lányt, ezt csak akkor tudod kideríteni, ha nyitsz felé,akkor pedig el tudod dönteni, hogy érdemes e foglalkoznod vele. Azt vettem észre hogy nagyon felcserélődtek a férfi-női szerepek, semmiképp se várd el, hogy ő nyisson feléd. Ez a férfi dolga. Másrészt pedig finoman is lehet közeledni valaki felé, nem nyomulva, úgyis észreveszed az utalásokat. Az pedig hogy hallás sérült vagy, ne befolyásoljon semmiben, aki csak emiatt elutasítana, úgy gondolom a saját értelmi szintjét is minősíti.
Tök mindegy mit tanulsz, lehetsz asztalos, kőműves, bármi, csak érdekeljen a dolog, és szívvel lélekkel csináld, és legyen ambíciód a jövő felé nézve :)
Írd meg majd hogy alakult.
Szerintem nem véletlen, hogy nyit feléd. Mindenképpen kezdeményez te is. Nem hinném, hogy a hallássérülés nagy akadály lenne, aki tényleg szeret, az elfogad és így szeret. Szerintem ennél a lánynál sok esélyed van😊 sok sikert.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!