Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ez most mi?
Én tényleg össze vagyok zavarodva, jelenleg csak bőgnék egész délután..(tudom nem "fiúhoz illő, nevetséges, de ez a helyzet) van egy lány, mindketten 15 évesek vagyunk. Nyár közepén találkoztunk először közös ismerősök körében. Akkor már jóban voltunk, mivel már egy hónapja ismertük egymást snapchetről..először nem dumálunk, majd sziamizus beszélgetédeink voltak csak. Utána komolyságot a dolog. Sok mindent megosztottunk egymással, komoly beszélgetésünk voltak, szívecskéket küldözgetett, stb..majd találkoztunk még barátokkal együtt 3szor nyáron, hozzám is bújt, mondta milyen jó illatom van, stb..én ekkor kicsit visszautasító voltam sajnos. Majd megtudtam nyár végén hogy szerelmes belém, a haverjaim, tesóm mondta. Utána én is beleszerettem...elhívott három hete engem, (direkt kettesben, így kérdezte meg eleve) találkoztunk, dumálunk, kutyájával játszottunk, ettünk, ittunk... Majd úgy gondoltam elhívom én is. Na akkor beteg lett előző hétvégén, ezt a barátnője is megírta..akkor találkozzunk vasárnap. Benne is volt, most meg már azt írta, jegeljük az egészet, már nem érzi jól annyira magát velem, szeret meg minden, de már nem olyan, mit volt, szval jegeljük, hátha jobb lesz, csak idő kell talán. (Szószerint ezt írta) ez most mi? Túl rámenős voltam (utóbbi napokban én is elnevezték pl. Snapen pl.: Dórimnak❤️, de neki már eleve férjemnek voltam beírva... Barátnője direkt beszélt velem, hogy ne csapják be meg ilyenek, hívjam el, mert amikor rólam beszélünk vörös lesz, nyaraláson is rólam áradozott... Most mi történt? Lányok, fiúk? Kérlek segítsetek!
Köszönöm! :))
Hétvégén találkoztam volna vele, de mostmár oda se akar jönni... 1 óra buszozásra lakik innen, amit még meg is tennék, de mi van ha nincs otthon vagy egyszerűen tényleg nem érez már semmit
?
De köszönöm az eddigi válaszokat, még jöhetnek!
Bocsánat, de ez tiszta óvoda
Nem értem, hogy egyes emberek miért, gondolják azt, hogy Snapchaten meg lehet ismerni a másikat. Küld magáról egy képet, ír meg szíveket küld, ez csak pár dolog. Meg mik ezek a “férjem” “feleségem” “hercegem” “hercegnőm” dumák és becenevek (sok ilyet látok sajnos és eszembe jutott)? Mi értelme van egyáltalán ezeknek, ezt magyarázza el nekem végre valaki. Annyi ilyen baromságot látok, hogy hihetetlen. A férj és a feleség erős túlzás pár nap ismeretség után akárcsak a többi ilyen gyerekes baromság.
Na de, kérdező, ez a lány valószínűleg még éretlen lehet ha ilyeneket csinál. Nem feltétlenül biztos, hogy túl rámenős voltál, lehet, hogy szimplán nem vett komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!