Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyenkor? Ti mit tennénetek a helyembe?
Szóval, ő az első barátom és nagyon szeretem de túl rossz társaságba van. Mindig hívnak piálni meg stb de mindig egy indokkal kikerülöm hogy nekem ne kelljen menni. Valamelyik nap megszeretném neki mondani hogy lehet hogy strébernek fogok tünni de engem ne hívjon többet piálni stb..mert ugy se fogok menni. Ez még így oke de olyan társaságban van amihez én nem vagyok hozzá szokva és mindig mondja hogy ismerjem meg a barátait viszont ha azt mondom nem akarom akkor a válasz úgy is az lesz hogy 'bírni fogod őket'..és ha el is megyek akkor meg meg kell játszanom magam. Szakítani meg nem látom értelmét, mert ha Ő nem egészen olyan mint a társaság. Nem tudom mit csináljak. Egyszerűen nincs kedvem idegenek elött tenni magam.
14/L (tudom "túl fiatal vagyok"..) Ő meg 15/F.
Trollok és utálkozók kerüljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!