Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őrülten szerelmes vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nyolcadikba új suliba kerültem meg minden és hát beleszerettem egy 11.-es srácba aki segített az egyik házimba. Naponta többször is beszélek vele és egyszer mentünk be az udvarról és ő lemaradt (szerintem direkt) az osztályától és hamarabb is bemehetett volna, de oda jött hozzám és elkezdtünk beszélgetni, elviseli a hülyeségeimet, de facen bejelöltem, vissza jelölt de nem ismert meg először legnagyobb szerencsétlenségemre, igaz jót röhögtünk ezen de akkor is, olyan gáz ez szerintem. Szerintetek esetleg van nála esélyem?2017. szept. 24. 11:56
1/2 anonim válasza:
Háát.. lehek kicsit nagy a korkulonbség.. de ki tudja.. lehet h bejon neked, es ha te is neki, es nem csak szorakozasnak akk jo.. erre neked kell rajonnod! Ne nyomulj rá.. kicsi legyel elerhetetlen.. pl ne bámuld kikerekedett szemekkel :D Legyél onmagad, es ha eljuttok addig a pontig h beszeljetek errol, ne tamadd le azzal h “URISTEN DE SZERETLEK!!” Legyen o aki eloszor elmondja a velemenyet.. ha igen es osszejottok akk is az a lenyeg ne jatszd meg magad, a diuk szeretik ha egy lany kedves, vidam, vicces... csak lazán
15/L
2/2 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki hogy szereted, akár Messengeren is, mert álltalában a lányok a neten bátrabbak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!