Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » El tudom csábítani a fiút?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudom csábítani a fiút?

Figyelt kérdés
Fülig szerelmes vagyok egy fiúba, aki most ősszel jött az osztályba. Egyelőre ő észre se vesz, de szeretném felhívni magamra a figyelmet. Arra gondoltam, hogy többször veszek szoknyát és harisnyát. Szerintetek el lehet csábítani egy fiút szoknyás outfitekkel?

2017. szept. 22. 13:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Inkább mosolyogj rá sokszor!
2017. szept. 22. 13:38
 2/11 anonim ***** válasza:
45%

Neharagudj,de ezzel a módszerrel vagy el ilyeszted(mert azt gondolja hogy K vagy) vagy megkapod egy alkalomra.

Feltehetően egyik sem áll szándékodban,így inkább légy kedves vele s légy folyton a közelében. Ha így se figyel fel rád hívd el valahova.

2017. szept. 22. 13:39
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
Így nem valószínű
2017. szept. 22. 13:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltél már vele?
2017. szept. 22. 13:45
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Ő ebből csak annyit fog látni, hogy hú de csinos lett ez a lány, de az nem jön át neki, hogy ezt miatta csináltad. Az sose baj, ha szépen öltözködsz, de valami olyasmit is kéne csinálni, amiből leesik neki, hogy tetszik neked. Pl. odamenni beszélgetni.
2017. szept. 22. 13:47
 6/11 Lazy Lover ***** válasza:
el! vagy hívd át matekozzni :D
2017. szept. 22. 14:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát attól függ mit szeret, én például egyenesen utálom a szoknyát egy lányon, szóval engem csak elijesztenél vele :D

Egyébként mint előttem is írták, inkább beszélgess vele, szünetben menj oda hozzá, ülj le mellé, stb.

Kérd meg hogy magyarázza el a házit, mert nem értetted, vagy találj ki valami témát. Vagy csak menj oda, köszönj rá, kérdezd meg hogy van, aztán a többi jön magától.

2017. szept. 22. 19:17
 8/11 A kérdező kommentje:
Annyit még kiegészítésként, hogy azért jutott ez eszembe, mert.megfigyeltem, hogy a srácnak bejönnek a szoknyás lányok a suliban, így gondoltsm ez itt is működhetne. Vagy nem?
2017. szept. 23. 08:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Meglehet,de igyekezz ne csak a fizikai előnyeidet felmutatni. Ha kedves vagy az is sokat segít a helyzeteden.
2017. szept. 23. 09:15
 10/11 anonim válasza:
Milyen szoknya és harisnya lenne azért az sem teljesen mindegy?
2017. szept. 23. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!