Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudom csábítani a fiút?
Figyelt kérdés
Fülig szerelmes vagyok egy fiúba, aki most ősszel jött az osztályba. Egyelőre ő észre se vesz, de szeretném felhívni magamra a figyelmet. Arra gondoltam, hogy többször veszek szoknyát és harisnyát. Szerintetek el lehet csábítani egy fiút szoknyás outfitekkel?2017. szept. 22. 13:35
2/11 anonim válasza:
Neharagudj,de ezzel a módszerrel vagy el ilyeszted(mert azt gondolja hogy K vagy) vagy megkapod egy alkalomra.
Feltehetően egyik sem áll szándékodban,így inkább légy kedves vele s légy folyton a közelében. Ha így se figyel fel rád hívd el valahova.
5/11 anonim válasza:
Ő ebből csak annyit fog látni, hogy hú de csinos lett ez a lány, de az nem jön át neki, hogy ezt miatta csináltad. Az sose baj, ha szépen öltözködsz, de valami olyasmit is kéne csinálni, amiből leesik neki, hogy tetszik neked. Pl. odamenni beszélgetni.
6/11 Lazy Lover válasza:
el! vagy hívd át matekozzni :D
7/11 anonim válasza:
Hát attól függ mit szeret, én például egyenesen utálom a szoknyát egy lányon, szóval engem csak elijesztenél vele :D
Egyébként mint előttem is írták, inkább beszélgess vele, szünetben menj oda hozzá, ülj le mellé, stb.
Kérd meg hogy magyarázza el a házit, mert nem értetted, vagy találj ki valami témát. Vagy csak menj oda, köszönj rá, kérdezd meg hogy van, aztán a többi jön magától.
8/11 A kérdező kommentje:
Annyit még kiegészítésként, hogy azért jutott ez eszembe, mert.megfigyeltem, hogy a srácnak bejönnek a szoknyás lányok a suliban, így gondoltsm ez itt is működhetne. Vagy nem?
2017. szept. 23. 08:56
9/11 anonim válasza:
Meglehet,de igyekezz ne csak a fizikai előnyeidet felmutatni. Ha kedves vagy az is sokat segít a helyzeteden.
10/11 anonim válasza:
Milyen szoknya és harisnya lenne azért az sem teljesen mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!