Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiút, el lehet "csábíta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiút, el lehet "csábítani" a csajától, akkor az ilyen bármikor könnyen vihető? 21L

Figyelt kérdés

Mondjuk adott esetben a fiú nyit a lány felé, szóval az elcsábítás sem feltétlen szükséges.

Arra lennék kíváncsi, hogy ha valakit vinni lehet, akkor ő ilyen típus és ilyen is marad?

Ki lehet jelenteni, hogy egy ilyen fiú csapodár? Nem hűséges, nem megbízható típus?

Tehát, ha otthagyná a csaját értem, akkor én is így járnék? Mert a legtöbben ezzel példáloznak, gondolom. Ha egy pasi egy másikért hagyja ott az jelenlegi párját, akkor ez nála állandósul, ilyen típus és kész?

Ez tényleg ilyen egyszerű lenne?

Ha egyszer megcsinálja=mindig megfogja tenni?

Nem egy tapasztalt srác.

2015. júl. 6. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Én ismerek fehér májú nőt aki megváltozott, persze sok idő kellett hozzá és sok férfit és kapcsolatát tette tönkre. Nehéz dolog. Én meg pont fordítva változtam, régen lovagnak meg szentnek tartottam és most, hogy öregszem kezdek én is rossz fiú lenni. Szóval semmi sem garancia az életben semmire.
2015. júl. 6. 16:45
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem volt egy pasim (jó, vele elég komolytalan volt az egész, egy szakítás után jöttem össze vele túl hamar, nagyon fiatal is voltam) akit megcsaltam egy pasival buliban (smároltam vele, de előtte is sokat beszélgettem a másik pasival)... aztán szakítottam a pasimmal és összejöttem azzal akivel megcsaltam, de őt eszembe nem jutott megcsalni :D mondjuk sose voltam megcsalós típus, most se vagyok az, ez az egy eset volt életemben amikor ilyen történt. szóval nem feltétlenül jelenti azt, bár szerintem más egy 16 éves embernél meg egy 21-22 (nem tudom mennyi a fiú) évesnél.
2015. júl. 6. 16:52
 3/8 anonim ***** válasza:
én ismertem egy ilyen srácot.. Nagy franc volt, az tuti.. Fűvel-fával.. röptében a legyet típus volt. Helyes, jókiállásu is volt mindemelett. Aztán jött egy lány... akibe annyira belezúgott, h bekövetkezett egy pálfordulás nála. Azóta feleségül vette és van 2 gyerekük. Ki nem nézte volna belőle senki azelőtt, h ő így meg fog állapodni valaki mellett. Szerintem ha egy pasi szerelmes vkibe úgy igazán akkor ilyen, amit irsz kérdező nem történik meg. De egy pasi nem minden nő mellett ugyanaz a férfi.. :) Tehát szerintem ez nem törvényszerű.
2015. júl. 6. 17:21
 4/8 anonim ***** válasza:
A barátommal úgy találkoztunk, hogy 1 éve volt együtt a nőjével. Kicsit habozott, de otthagyta miattam. 1 év után kezdett elmúlni bennem a félelem, hogy ugyanígy járok és akkor kezdett elmúlni a bűntudat is. 5,5 éve vagyunk együtt, 3 hónap múlva esküvő. Sosem lehet tudni. ;)
2015. júl. 6. 17:30
 5/8 anonim válasza:
Én is ilyen voltam, de aztán most egy olyan nő van mellettem akit senkiért nem hagynék ott.
2015. júl. 6. 17:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem egy ilyen dolog, mint vázoltad, hogy ezentúl veled is megjátsza. Nem tudhatod.

Nekem ugyan férfi oldalról nincs ilyen tapasztalatom, de a vőlegényemmel akkor találkoztam, amikor még együtt voltam az exemmel, és tulajdonképpen addig, amíg meg nem ismertem ŐT, addig eszembe se jutott szakítani. Aztán találkoztunk, megismertük egymást, semmi nem történt, tehát szigorúan vett megcsalásról részemről szó sem volt, de 1 hét múlva már hivatalosan is inkább az ő barátnője voltam. Akkor voltam 21. És úgy érzem, személyében megtaláltam a nagy Ő-t, elképzelni sem tudom, hogy esetleg nála jobb, vagy legalábbis, hozzám jobban illő emberrel találkozhatnék. Az exemmel kapcsolatban azért voltak ilyen irányú aggályaim.

Szerintem ha egy kapcsolatból az egyik fél kifelé kacsintgat, akkor már a kapcsolat maga nem lehet olyan ideális, mint esetleg kívülről nézve tűnik. Ha viszont minden rendben egy kapcsolatban, és a felek meg tudják adni egymásnak, amire a másik vágyik, akkor ott nincs mitől tartani. Legalábbis, vagyok olyan naiv és idealista, hogy így gondoljam :)

2015. júl. 6. 18:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen, lehetséges, hogy egy rossz kapcsolatban van, és ezért lehet könnyen elcsábítani.

Sajnos az is lehetséges, hogy tőled ugyanilyen könnyen fog továbbpattanni, amikor még jobb/izgalmasabb/érdekesebb/szebb/újabb jön, és a választ a kérdésedre csak akkor tudod meg, amikor bekövetkezik.

2015. júl. 6. 18:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :)
2015. júl. 6. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!