Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiút, el lehet "csábíta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiút, el lehet "csábítani" a csajától, akkor az ilyen bármikor könnyen vihető? 21L

Figyelt kérdés

Mondjuk adott esetben a fiú nyit a lány felé, szóval az elcsábítás sem feltétlen szükséges.

Arra lennék kíváncsi, hogy ha valakit vinni lehet, akkor ő ilyen típus és ilyen is marad?

Ki lehet jelenteni, hogy egy ilyen fiú csapodár? Nem hűséges, nem megbízható típus?

Tehát, ha otthagyná a csaját értem, akkor én is így járnék? Mert a legtöbben ezzel példáloznak, gondolom. Ha egy pasi egy másikért hagyja ott az jelenlegi párját, akkor ez nála állandósul, ilyen típus és kész?

Ez tényleg ilyen egyszerű lenne?

Ha egyszer megcsinálja=mindig megfogja tenni?

Vagy közrejátszik, hogy még fiatal (19) és nem élte ki magát rendesen?

2015. júl. 4. 09:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Az utolsó mondattal megválaszoltad a kérdésed!

Ha a pasi könnyel elvihető, akkor a régi kapcsolata már nem volt számára elég. De igen, jól gondolod, hogy ha egyszer elvitték ilyen könnyen, sőt, ment magától, akkor nagyon olyannak kell lenned aki megfelel neki, különben ugyan így jársz.

Nekem volt egy ilyen esetem. Nagyon tetszett a pasi. De volt nője. Flörtölt velem állandóan. Aztán egyszer megcsókolt (azóta se volt olyan szenvedélyes csókom). Dobta értem a csaját pedig nem hitegettem hogy összejövök vele. Amikor megtudtam nem vettem fel neki a telefont. Eltűntem. Pár év múlva összefutottunk. Mindketten szinglik voltunk, így összejöttünk. Nem tartott sokáig, de szép emlék maradt.

Ha azt érzed ő valahogy más mint az eddigiek, akkor hagyd elmenni. Élje ki magát, bulizzon, tanuljon, és ha a sors összehoz titeket pár év múlva, akkor már új emberként jön az életedbe.

2015. júl. 4. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!