Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, lemondjak róla vagy várjak tovább? 15/l
Ha ő nem lép, akkor lépj te! Mondjuk ne buliba hívd el, hanem például sétálni! Beszélgessetek, és ismerjétek meg jobban egymást! Ha jobban megismerted ,és még úgy is azt érzed hogy nélküle nem tudnál élni, akkor a sétálgatós beszélgetős "randi" végén mond el neki hogy érzel iránta!
Garantált siker!
a leirasod tobb sebbol verzik. az egyik, hogy enyhen szolva vakmeroseg 15 evesen kijelenteni azt, hogy ti sosem szakitanatok. tudom, ez most elkepzelhetetlen szamodra, de meg millio fiu fog ki-be jarkalni az eletedben, mire megtalalod az igazit, es o is jelentektelenne fog valni idovel. a masik meg, hogy kimondta, hogy nem akar toled semmit, mert egy kozossegbe jartok, nem is bokol neked, azt is megtudtad masoktol, hogy nem tetszel neki..biztos latja rajtad, h mit erzel, vagy mar mondtak neki, szoval ha akarna valamit, lepne. a 15 eves fiuk nagy tobbsege amugy sem akar kapcsolatot, csak dugni. szoval racionalisan nezve ez az igazsag...DE ennek az eletkornak pont az almodozas a szepsege, amikor valami olyan dologban bizol, amiben egyertelmuen nem kene. aztan jonnek a pofaraesesek, de ezekben a megtapasztalasaban nem lehet, es nem is szabad meggatolni egyetlen tinedzsert sem. mind atesunk az elso nagy szerelmi csalodasokon, ezekbol tanulunk, ettol leszunk evek mulva tapasztaltabbak.
19/L
Tehát várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön, de nem történik meg, és itt rinyálsz.
Lépj valamit!
Köszönöm szépen mindegyik választ! Igazábol en mar mondtam a baratnoimnek, hogy kesz nem erdekel, elmondom nekj hogy mit erzek. Es ok mindig megallitottak hogy ne. Mert hogy az gaz. Es szerintem is. Vagy tegyuk fel: A esteben elmondom neki, es azt mondja o is igy erez, nagy siker! B esetben elmondom, viszont o nem erez igy. NAGYON GAZ. Szerintetek merjem bevallalni? Nem tudom mondjuk lehet legalabb akkor szenvednek emiatt, de nem sokaig mert legalabb biztos lennek benne, hogy tenyleg nem szeret. Ma újra látom ha minden igaz, és akkor hátha el tudom dönteni, mit tegyek.
A második válaszolónak is köszönöm szépen a válaszát, viszont azért írnék még akkor pár dolgot: az hogy soha sem szakitanank az tulzasbol irtam. Csak hogy ha szakitanank is akkor se lenne semmi. Hogy latjuk egymast. Attol ha egy par szakit, meg lathatjak egymast, mert mondjuk egy varosban laknak es stb. Szoval hogy emiatt nem szerettem volna feladni. Es egyszeruen ez a fiu... tenyleg a tokeletes. Meg soha nem jartam senkivel, de ez nem azt jelenti hogy tapasztalatlan vagyok, mert volt mar par fiu akivel talalkoztam, akiket lekoppintottam, akik ugy bantak velem mintha a baratnojuk lennek (...) es letapiztak, meg osszekulcsolt kezzel setaltak velem az utcan (...) A lenyeg, hogy ez a fiu.... a szuleink joba vannak egymassal. A fiu occse az en ocsem legjobb baratja. Allandoan itt van nalunk vagy az en ocsem naluk... Mar en is voltam naluk.... Es az occse is szivat engem, hogy milyen jo lenne ha jarnek a battyaval.... Szoval ebbol a szempontbol is eleg nehez lenne rola lemondani. De nem tudom. Irjatok meg es irjatok nemet es kort is kerlek! Koszonom szepen!
4 szedd már össze magad.
Ennyi idősen egy átlag fiú már vagy 5 visszautasításon van túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!