Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudom, hogy szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lizzy0721 kérdése:

Honnan tudom, hogy szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki kezdeményezett felém, és szerelmes is. Aztán azt hiszem én is elkezdtem érezni valamit iránta, de nem tudom pontosan, hogy mit.

Szinte egésznap rajta jár az eszem, volt egy közös esténk, egy rendezvényen voltunk nemrég, a barátainkkal, de azért ketten is voltunk:D (esetleg priviben részletezek, de nem kell nagy dologra gondolni) és hihetetlenül jól éreztem magamat vele. És azóta is azon az estén jár az agyam, és talán hiányzik is.

Szerintetek szerelmes vagyok?

2017. szept. 13. 21:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, szerelmes vagy.
2017. szept. 13. 21:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. szept. 13. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!