Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hirtelen csók megoldaná a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hirtelen csók megoldaná a helyzetet?

Figyelt kérdés

Szóval ha találkoznék vele mert tudom, hogy az egyik nap merre megy és én is arra mennék, köszönnék neki majd megfognám a kezeit és bevallanám mit érzek majd megcsokolnám.

Azt mondta legyünk barátok csak mert fél ha összejönne velem és rosszúl sülne el nem lehetnénk barátok. Szerintetek ha megmondom neki, hogy nem fog rosszúl alakulni meg minden és utánna csókolnám meg hírtelen mi lenne?

Azt mondta bejövök neki de fél hogy elveszíthet és ezért legyünk csak barátok..

2017. szept. 12. 15:57
1 2
 11/14 anonim válasza:

ma 16:32,nem megy át az üzenet.

SOHA NEM FOG SIKERÜLNI MERT NEM KELLESZ NEKI.

Mint amikor egy kövér nő hízeleg az embernek,jólesik hogy odavan értem de kiráz a hideg ha elképzelem meztelenül.

Sikítófrászt kapnék,ha megpróbálna megcsókolni.

Őrizd meg a büszkeséged és felejtsd el.

2017. szept. 12. 16:56
 12/14 A kérdező kommentje:
halló xd mondtam fiú vagyok és mondogata a lány nekem hogy bejön a kockahasam neki meg minden xd de sikerülhetne megprobáljam? ez a kérdés..
2017. szept. 12. 17:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Majdnem biztos vagyok benne hogy meg fogod próbálni, de erre szükség van az egyedfejlődéshez.

Az érzés, amit egy durva elutasítás okoz, a helyzet kínossága utána elég ahhoz, hogy megtanítson arra, hogy nem megyünk bele a nők játékaiba feleslegesen és nem megyünk házhoz a pofonért és persze értelmet nyer az ősi "nem futunk olyan szekér után, ami nem vesz fel" közmondás.

2017. szept. 12. 17:13
 14/14 anonim ***** válasza:
ez a csaj csak csavarja a fejed de semmi többet nem akar "ha a pesti busz tele fen nem férsz fell rá de a soför igér fut fát majd nem vesz fel" huzd 1 kicsit a csaj idegét majd mikor ugy látod ints neki figyiszt ;D magyarul most te vagy az eger es ö a macska most hagyd hogy ö legyen az egér
2017. szept. 12. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!