Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolózni?
Szerintem ha lesz egy randitok, akkor egy csendesebb helyen, hangulattal, ha ültök odahajolsz, ha álltok magadhoz húzod, szemébe nézel, és lassan közelíted az ajkaidat a lányéhoz. Csak akkor csukd be a szemed, amikor már tuti, hogy jó helyre megy a szád, mert az elég ciki helyzet, ha az orrát vagy az állát kezded el puszilgatni... Összeérinted az ajkaitokat, mintha puszit adnál amúgy. Aztánhafrancia csókot is akarsz, akkor résnyire nyitod a szád, és ha a lány is így tesz, akkor lassan átviheted a myelvedet hozzá. De csak rövid ideig, és finoman, érzékien, és ha érzed egy picit is hogy a lány viszi hátra a fejét, vegyél vissza a tempóból, és ne túl sokáig időzzönn a lánynál a nyelved.
Én lány vagyok, úgyhogy remélem valamennyire tudtam segíteni, nekem így volt a legjobb, úgyhogy ez alapján írtam:D
16/L
Óó, és ne parázz rá ;)
blaaah enyém is 14 évesen volt, a srác már 18 volt de soha életében nem csókolózott még:D szegénynél érződött
azt tanácsolnám hogy ne nyálazd össze a lány arcát! (sajna átéltem) annyira undorodtam utána tőle, még a mai napig kísért. de fogalmam sincs hogy tudta az arcomat lenyáladzani:DD
6-os velem ugyanez volt... fuuuj, engem is kisert, rettentoen undorodtam utana tole :D
Az minden volt, csak nem csok.
Kerdezo, nyeld le a nyalad. Tenyleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!